Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy S20 lila
Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy S20 lila
Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy S20 lila
Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy S20 lila
Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy S20 lila

Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy S20 lila

159 SEK

I lager (4 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 26693

Produktbeskrivning-

Mobilfodral med fjärilar och mönster stansat i lädret till Samsung Galaxy S20. Plånboksfodralet har ett snyggt utseende och skyddar runt om hela telefonen så att du undviker skador, repor och smuts.

På insidan av det skyddande locket finns flera platser för kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka. Locket skyddar skärmen mot repor och stängs med ett magnetlås. 

- Fodralet skyddar runt om hela telefonen
- Telefonen sitter säkert fast i TPU-skalet
- Locket kan bilda ett mobilställ för att titta på film och serier
- Täcker inte några vi... Läs mer

Specifikationer-

FärgLila
MaterialKonstläder
product
7949Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy S20 lilahttps://www.phonelife.se/mobilskydd/samsung/galaxy-s20/galaxy-s20-fodral/laderfodral-fjarilar-samsung-galaxy-s20-lila?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_laderfodral_fjarilar_samsung_galaxy_s11e_lila.jpgInStock159SEK/mobilskydd/samsung/galaxy-s20/galaxy-s20-fodral<p>Mobilfodral med fjärilar och mönster stansat i lädret till Samsung Galaxy S20. Plånboksfodralet har ett snyggt utseende och skyddar runt om hela telefonen så att du undviker skador, repor och smuts.</p> <p>På insidan av det skyddande locket finns flera platser för kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka.&nbsp;Locket skyddar skärmen mot repor och stängs med ett magnetlås.&nbsp;</p> <p>- Fodralet skyddar runt om hela telefonen<br /> -&nbsp;Telefonen sitter säkert fast i TPU-skalet<br /> - Locket kan bilda ett mobilställ för att titta på film och serier<br /> - Täcker inte några viktiga funktioner som knappar, kontakter eller kameran<br /> - Du kan prata med fodralet stängt<br /> - Avtagbar bärrem ingår</p> <p>Passar till: Samsung Galaxy S20 SM-G980.<br /> Material: Konstläder.<br /> Färg: Lila.</p>159Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer