Capri Case Galaxy S10 Brown
Capri Case Galaxy S10 Brown
Capri Case Galaxy S10 Brown

iDeal Of Sweden - Capri Case Galaxy S10 Brown

299 SEK

I lager (1 st)

  • Fri frakt 1-3 dagar med Postnord eller Budbee
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 23828

iDeal Of Sweden

Produktbeskrivning-

Capri Case är ett läderskal med krokodilmönster till Samsung Galaxy S10 från iDeal Of Sweden. Capri är ett stilrent och maskulint skal utvecklat för den modemedvetne mannen.

Skalet är en del av iDeal Concept, och är kompatibla med alla magnetiska fästen och plånböcker från iDeal Of Sweden. Innanför den konstläderklädda baksidan finns ett tålig och samtidigt flexibelt skal i plast. Det skyddar effektivt din telefon mot stötar, smuts och skador i vardagen.

- Skal med krokodilmöns... Läs mer

Specifikationer-

FärgBrun
MaterialKonstläder
product
6682Capri Case Galaxy S10 Brownhttps://www.phonelife.se/mobilskydd/samsung/galaxy-s10/galaxy-s10-skal/capri-case-galaxy-s10-brown?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/ideal_of_sweden_capri_case_samsung_galaxy_s10_brown.jpgInStock299SEK/mobilskydd/samsung/galaxy-s10/galaxy-s10-skaliDeal Of Sweden<p>Capri Case &auml;r ett l&auml;derskal med krokodilm&ouml;nster till Samsung Galaxy S10 fr&aring;n iDeal Of Sweden. Capri &auml;r ett stilrent och maskulint skal utvecklat f&ouml;r den modemedvetne mannen.</p> <p>Skalet &auml;r en del av iDeal Concept, och &auml;r kompatibla med alla magnetiska f&auml;sten och pl&aring;nb&ouml;cker fr&aring;n iDeal Of Sweden.&nbsp;Innanf&ouml;r den konstl&auml;derkl&auml;dda baksidan finns ett t&aring;lig och samtidigt flexibelt skal i plast. Det skyddar effektivt din telefon mot st&ouml;tar, smuts och skador i vardagen.</p> <p>- Skal med krokodilm&ouml;nstrat l&auml;der<br /> - Slimmad och l&auml;tt design<br /> - Tillg&aring;ng till alla knappar och funktion<br /> - Skyddar telefonen mot st&ouml;tar, repor och smuts<br /> - Kompatibelt med alla iDeals magnetiska pl&aring;nb&ouml;cker och bilh&aring;llare<br /> - Fungerar med tr&aring;dl&aring;s laddning</p> <p>Passar till: Samsung Galaxy S10.<br /> Material: Konstl&auml;der, polykarbonat.<br /> F&auml;rg: Brun.</p>299

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer