Capri Case Galaxy S10 Brown
Capri Case Galaxy S10 Brown
Capri Case Galaxy S10 Brown

iDeal Of Sweden - Capri Case Galaxy S10 Brown

199 SEK
299 SEK

I lager (1 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 23828

iDeal Of Sweden

Produktbeskrivning-

Capri Case är ett läderskal med krokodilmönster till Samsung Galaxy S10 från iDeal Of Sweden. Capri är ett stilrent och maskulint skal utvecklat för den modemedvetne mannen.

Skalet är en del av iDeal Concept, och är kompatibla med alla magnetiska fästen och plånböcker från iDeal Of Sweden. Innanför den konstläderklädda baksidan finns ett tålig och samtidigt flexibelt skal i plast. Det skyddar effektivt din telefon mot stötar, smuts och skador i vardagen.

- Skal med krokodilmönstrat läder
- Slimmad och lätt design
- Tillgång till alla knappar och funktion
Läs mer

Specifikationer-

FärgBrun
MaterialKonstläder
product
6682Capri Case Galaxy S10 Brownhttps://www.phonelife.se/mobilskydd/samsung/galaxy-s10/galaxy-s10-skal/capri-case-galaxy-s10-brown?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/ideal_of_sweden_capri_case_samsung_galaxy_s10_brown.jpgInStock199SEK/mobilskydd/samsung/galaxy-s10/galaxy-s10-skaliDeal Of Sweden<p>Capri Case är ett läderskal med krokodilmönster till Samsung Galaxy S10 från iDeal Of Sweden. Capri är ett stilrent och maskulint skal utvecklat för den modemedvetne mannen.</p> <p>Skalet är en del av iDeal Concept, och är kompatibla med alla magnetiska fästen och plånböcker från iDeal Of Sweden.&nbsp;Innanför den konstläderklädda baksidan finns ett tålig och samtidigt flexibelt skal i plast. Det skyddar effektivt din telefon mot stötar, smuts och skador i vardagen.</p> <p>- Skal med krokodilmönstrat läder<br /> - Slimmad och lätt design<br /> - Tillgång till alla knappar och funktion<br /> - Skyddar telefonen mot stötar, repor och smuts<br /> - Kompatibelt med alla iDeals magnetiska plånböcker och bilhållare<br /> - Fungerar med trådlås laddning</p> <p>Passar till: Samsung Galaxy S10.<br /> Material: Konstläder, polykarbonat.<br /> Färg: Brun.</p>299Skal

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer