Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy A51 rosa
Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy A51 rosa
Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy A51 rosa
Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy A51 rosa
Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy A51 rosa

Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy A51 rosa

159 SEK

Produkten har utgått

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 26758

Produktbeskrivning-

Mobilfodral med fjärilar och mönster stansat i lädret till Samsung Galaxy A51 4G. Plånboksfodralet har ett snyggt utseende och skyddar runt om hela telefonen så att du undviker skador, repor och smuts.

På insidan av det skyddande locket finns flera platser för kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka. Locket skyddar skärmen mot repor och stängs med ett magnetlås. 

- Fodralet skyddar runt om hela telefonen
- Telefonen sitter säkert fast i TPU-skalet
- Locket kan bilda ett mobilställ för att titta på film och serier
- Täcker inte några... Läs mer

Specifikationer-

FärgRosa
MaterialKonstläder
product
7996Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy A51 rosahttps://www.phonelife.se/mobilskydd/samsung/galaxy-a51/laderfodral-fjarilar-samsung-galaxy-a51-rosa?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_laderfodral_fjarilar_samsung_galaxy_a51_rosa.jpgOutOfStock159SEK/mobilskydd/samsung/galaxy-a51<p>Mobilfodral med fjärilar och mönster stansat i lädret till Samsung Galaxy A51 4G. Plånboksfodralet har ett snyggt utseende och skyddar runt om hela telefonen så att du undviker skador, repor och smuts.</p> <p>På insidan av det skyddande locket finns flera platser för kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka.&nbsp;Locket skyddar skärmen mot repor och stängs med ett magnetlås.&nbsp;</p> <p>- Fodralet skyddar runt om hela telefonen<br /> -&nbsp;Telefonen sitter säkert fast i TPU-skalet<br /> - Locket kan bilda ett mobilställ för att titta på film och serier<br /> - Täcker inte några viktiga funktioner som knappar, kontakter eller kameran<br /> - Du kan prata med fodralet stängt<br /> - Avtagbar bärrem ingår</p> <p>Passar till: Samsung Galaxy A51 4G SM-A515.<br /> Material: Konstläder.<br /> Färg: Rosa.</p>159Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer