Card Slots Case OnePlus Nord brun
Card Slots Case OnePlus Nord brun

tectTech - Card Slots Case OnePlus Nord brun

139 SEK

I lager (3 st)

  • Fri frakt
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 28412

tectTech

Produktbeskrivning-

Slimmat skal med två kortfack till OnePlus Nord från tectTech. Smidig förvaring av dina viktigaste kort på baksidan av telefonen.

Skyddar effektivt mot skador, repor och sprickor utan att göra telefonen klumpig och tung. Skalet har en kärna av hårdplast som skyddar mot stötar och fall.

<... Läs mer

Specifikationer+

product
9108Card Slots Case OnePlus Nord brunhttps://www.phonelife.se/mobilskydd/oneplus/oneplus-nord/card-slots-case-oneplus-nord-brun?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/tecttechcardslotscaseoneplusnordbrun.jpgInStock139SEK/mobilskydd/oneplus/oneplus-nordtectTech<p>Slimmat skal med två kortfack till OnePlus Nord från tectTech. Smidig förvaring av dina viktigaste kort på baksidan av telefonen.</p><p>Skyddar effektivt mot skador, repor och sprickor utan att göra telefonen klumpig och tung. Skalet har en kärna av hårdplast som skyddar mot stötar och fall.</p><p>- Två kortfack på baksidan för dina kort<br>- Skal med snygg design i konstläder<br>- Insida i mjukt mikrofiber motverkar repor<br>- Utskärningar för knappar, kontakter och kamera</p><p>Passar till: OnePlus Nord.<br>Material: Konstläder.<br>Färg: Brun.</p>139

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer