Brushed TPU Case Moto G8 Power Lite Black

tectTech - Brushed TPU Case Moto G8 Power Lite Black

79 SEK
139 SEK

I lager (3 st)

  • Fri frakt
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 28377

tectTech

Produktbeskrivning-

Skal i stötdämpande TPU till Motorola Moto G8 Power Lite från tectTech. Skalet har en snygg borstad baksida och detaljer i kolfiber.

För att motverka repor på skärmen och kameralinsen har skalet upphöjda kanter, på så vis blir det inte några repor när du lägger ifrån dig telefonen.

<... Läs mer

Specifikationer+

product
9082Brushed TPU Case Moto G8 Power Lite Blackhttps://www.phonelife.se/mobilskydd/motorola/brushed-tpu-case-moto-g8-power-lite-black?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/tecttechbrushedtpucasemotog8powerliteblack.jpgInStock79SEK/mobilskydd/motorolatectTech<p>Skal i stötdämpande TPU till Motorola Moto G8 Power Lite från tectTech. Skalet har en snygg borstad baksida och detaljer i kolfiber.</p> <p>För att motverka repor på skärmen och kameralinsen har skalet upphöjda kanter, på så vis blir det inte några repor när du lägger ifrån dig telefonen.</p> <p>- Unik design som sitter perfekt runt telefonen<br>- Stötdämpande skal i TPU-plast<br>- Täckta knappar skyddar mot smuts<br>- Lätt och flexibelt med bra grepp<br></p> <p>Passar till: Motorola Moto G8 Power Lite.<br>Material: TPU.<br>Färg: Svart.</p>139

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer