Mobilfodral Huawei P30 Pro svart
Mobilfodral Huawei P30 Pro svart
Mobilfodral Huawei P30 Pro svart
Mobilfodral Huawei P30 Pro svart

Mobilfodral Huawei P30 Pro svart

179 SEK

I lager (6 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 23353

Produktbeskrivning-

Smart fodral med flera kortfack och mobilställ till Huawei P30 Pro. Plånboksfodralet skyddar runt hela din telefon samtidigt som det låter dig ta med det viktigaste.

Telefonen sitter säkert fast i skalet och skärmen skyddas av locket som hålls på plats med ett magnetspänne. På så sätt skyddas både fram och baksida av telefonen mot skador.

Fodralet kan bilda ett mobilställ för din telefon, perfekt när du eller dina barn ska se på film eller serier.

- Plånbok för kort, sedlar, kvitton
- Skyddar runt hela telefonen
- Smart ställfunktion för visning av m... Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialKonstläder
product
6553Mobilfodral Huawei P30 Pro svarthttps://www.phonelife.se/mobilskydd/huawei/p30-pro/mobilfodral-huawei-p30-pro-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_mobilfodral_huawei_p30_pro_svart.jpgInStock179SEK/mobilskydd/huawei/p30-pro<p>Smart fodral med flera kortfack och mobilställ till Huawei P30 Pro.&nbsp;Plånboksfodralet skyddar runt hela din telefon samtidigt som det låter dig ta med det viktigaste.</p> <p>Telefonen sitter säkert fast i skalet och skärmen skyddas av locket som hålls på plats med ett magnetspänne. På så sätt skyddas både fram och baksida av telefonen mot skador.</p> <p>Fodralet kan bilda ett mobilställ för din telefon, perfekt när du eller dina barn ska se på film eller serier.</p> <p>- Plånbok för kort, sedlar, kvitton<br /> - Skyddar runt hela telefonen<br /> - Smart ställfunktion för visning av media<br /> - Utskärningar för knappar, kontakter och kameran</p> <p>Passar till: Huawei P30 Pro.<br /> Material: Konstläder.<br /> Färg: Svart.</p>179Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer