Läderfodral Fjärilar Huawei P20 Lite grå
Läderfodral Fjärilar Huawei P20 Lite grå
Läderfodral Fjärilar Huawei P20 Lite grå
Läderfodral Fjärilar Huawei P20 Lite grå

Läderfodral Fjärilar Huawei P20 Lite grå

159 SEK

Produkten har utgått

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 20813

Produktbeskrivning-

Fodral med fjärilar och mönster stansat i lädret till Huawei P20 Lite. Plånboksfodralet har ett unikt utseende och skyddar runt om hela telefonen så att du undviker skador, repor och smuts.

På insidan av locket finns en inbyggd plånbok som har två platser för kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka. Locket skyddar skärmen mot repor och har ett magnetlås. 

- Locket kan bilda ett mobilställ för att titta på film och serier
- Du kan prata med fodralet stängt
- Täcker inte några viktiga funktioner som knappar, kontakter, eller kameran
- Tele... Läs mer

Specifikationer-

FärgGrå
MaterialKonstläder
product
5998Läderfodral Fjärilar Huawei P20 Lite gråhttps://www.phonelife.se/mobilskydd/huawei/p20-lite/laderfodral-fjarilar-huawei-p20-lite-gra?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_laderfodral_fjarilar_huawei_p20_lite_bra.jpgOutOfStock159SEK/mobilskydd/huawei/p20-lite<p>Fodral med fjärilar och mönster stansat i lädret till Huawei P20 Lite. Plånboksfodralet har ett unikt utseende och skyddar runt om hela telefonen så att du undviker skador, repor och smuts.</p> <p>På insidan av locket finns en inbyggd plånbok som har två platser för kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka.&nbsp;Locket skyddar skärmen mot repor och har ett magnetlås.&nbsp;</p> <p>- Locket kan bilda ett mobilställ för att titta på film och serier<br /> - Du kan prata med fodralet stängt<br /> - Täcker inte några viktiga funktioner som knappar, kontakter, eller kameran<br /> - Telefonen sitter säkert i skalet<br /> - Avtagbar bärrem ingår</p> <p>Passar till: Huawei P20 Lite.<br /> Material: PU läder.<br /> Färg: Grå.</p>159Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer