Crystal Hybrid Case Huawei Mate 30 Pro Transparent
Crystal Hybrid Case Huawei Mate 30 Pro Transparent
Crystal Hybrid Case Huawei Mate 30 Pro Transparent
Crystal Hybrid Case Huawei Mate 30 Pro Transparent
Crystal Hybrid Case Huawei Mate 30 Pro Transparent

tectTech - Crystal Hybrid Case Huawei Mate 30 Pro Transparent

125,1 SEK
139 SEK

I lager (Fler än 20 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 26472

tectTech

Produktbeskrivning-

Genomskinligt skal till Huawei Mate 30 Pro från tectTech. Skalet har designats för att skydda telefonen effektivt mot skador utan att göra den tung och klumpig. Baksidan av skalet är tillverkat i hårdplast och sidorna i stötdämpande TPU. Tillsammans ger det ett utmärkt stötskydd som håller telefonen hel.

Hörnen på skalet är förstärka för att dämpa fall. Runt skärmen och kameran är kanterna upphöjda för att skydda mot repor. 

Passar till: Huawei Mate 30 Pro.
Material: Plast, TPU.
Färg: Transparent.

Specifikationer-

FärgGenomskinlig
product
7811Crystal Hybrid Case Huawei Mate 30 Pro Transparenthttps://www.phonelife.se/mobilskydd/huawei/mate-30-pro/crystal-hybrid-case-huawei-mate-30-pro-transparent?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/tecttech_crystal_hybrid_case_huawei_mate_30_pro_transparent.jpgInStock125.1SEK/mobilskydd/huawei/mate-30-protectTech<p>Genomskinligt skal till&nbsp;Huawei Mate 30 Pro från tectTech. Skalet har designats för att skydda telefonen effektivt mot skador utan att göra den tung och klumpig. Baksidan av skalet är tillverkat i hårdplast och sidorna i stötdämpande TPU. Tillsammans ger det ett utmärkt stötskydd som håller telefonen hel.</p> <p>Hörnen på skalet är förstärka för att dämpa fall. Runt skärmen och kameran är kanterna upphöjda för att skydda mot repor.&nbsp;</p> <p>Passar till: Huawei Mate 30 Pro.<br /> Material: Plast, TPU.<br /> Färg: Transparent.</p>139Skal

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer