Glass iPhone X/XS/11 Pro

iDeal Of Sweden - Glass iPhone X/XS/11 Pro

199 SEK

Produkten har utgått

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 19079

iDeal Of Sweden

Produktbeskrivning-

iDeal glass från iDeal Of Sweden är det optimala skärmskyddet för din iPhone X, XS och 11 Pro. Skärmskyddet är tillverkat för att passa perfekt tillsammans med skal och fodral från iDeal Of Sweden, för att komplett skydd runt din telefon.

Krossa ditt skärmskydd istället för din skärm om olyckan är framme. Det härdade glaset är tillverkad i högsta kvalitet och hårdhet. Oroa dig inte längre för nycklar i fickan eller att få repor i din skärm när du lägger den med skärmen nedåt.

Mycket enkelt att applicera och garanterat utan bubblor som uppstår med traditionella skärmskydd. Gl... Läs mer

Specifikationer-

FärgGenomskinlig
MaterialGlas
product
5763Glass iPhone X/XS/11 Prohttps://www.phonelife.se/mobilskydd/apple/iphone-xxs/iphone-xxs-skarmskydd/glass-iphone-xxs11-pro?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/ideal_of_sweden_glass_iphone_x.jpgOutOfStock199SEK/mobilskydd/apple/iphone-xxs/iphone-xxs-skarmskyddiDeal Of Sweden<p>iDeal glass från iDeal Of Sweden är det optimala skärmskyddet för din iPhone X, XS och 11 Pro. Skärmskyddet är tillverkat för att passa perfekt tillsammans med skal och fodral från iDeal Of Sweden, för att komplett skydd runt din telefon.</p> <p>Krossa ditt skärmskydd istället för din skärm om olyckan är framme. Det härdade glaset är tillverkad i högsta kvalitet och hårdhet. Oroa dig inte längre för nycklar i fickan eller att få repor i din skärm när du lägger den med skärmen nedåt.</p> <p>Mycket enkelt att applicera och garanterat utan bubblor som uppstår med traditionella skärmskydd. Glaset är även splittersäkert vilket gör det helt säkert att använda, skulle glaset gå sönder så sitter glasbitarna kvar. iDeal Glass har även en fettavvisande ytbehandling vilket motverkar uppkomsten av fingeravtryck. Skärmskyddet är endast 0,33mm tunt och har rundade kanter vilket ger en perfekt upplevelse.</p> <p>Levereras i exklusiv förpackning tillsammans med en putsduk, en rengöringstrasa och en trasa med bakteriedödande alkohol.</p> <p>- Fungerar perfekt på iDeal Of Sweden skal och fodral<br /> - Optimalt skydd mot repor - iDeal glass är splittersäkert<br /> - Glaset är tillverkat av högsta kvalité och hårdhet 8-9H<br /> - Endast 0,33mm tunt och är nästan osynligt på skärmen<br /> - Enkelt att applicera utan bubblor<br /> - Fettavvisande ytbehandling<br /> - Optisk film för en kristallklar upplevelse<br /> - Perfekt tryckkänslighet mot skärmen<br /> - Rundade kanter för förbättrad känsla och bättre hållbarhet</p> <p>Passar till:&nbsp;Apple iPhone X, Apple iPhone XS, Apple iPhone 11 Pro.<br /> Heltäckande: Nej, täcker endast skärmens plana yta.</p>199Skärmskydd

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer