Crystal Hybrid Case iPhone XS Max Transparent
Crystal Hybrid Case iPhone XS Max Transparent
Crystal Hybrid Case iPhone XS Max Transparent
Crystal Hybrid Case iPhone XS Max Transparent
Crystal Hybrid Case iPhone XS Max Transparent

tectTech - Crystal Hybrid Case iPhone XS Max Transparent

119 SEK

I lager (5 st)

  • Fri frakt 1-3 dagar med Postnord eller Budbee
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 22031

tectTech

Produktbeskrivning-

Genomskinligt skal till iPhone XS Max från tectTech. Skalet har designats för att skydda telefonen effektivt mot skador utan att göra den tung och klumpig. Baksidan av skalet är tillverkat i hårdplast och sidorna i stötdämpande TPU. Tillsammans ger det ett utmärkt stötskydd som håller telefonen hel.

Hörnen på skalet är förstärka för att dämpa fall. Runt skärmen och kameran är kanterna upphöjda för att skydda mot repor. 

Passar till: Apple iPhone XS Max.
Läs mer

Specifikationer-

FärgGenomskinlig
MaterialPlast
product
6208Crystal Hybrid Case iPhone XS Max Transparenthttps://www.phonelife.se/mobilskydd/apple/iphone-xs-max/iphone-xs-max-skal/crystal-hybrid-case-iphone-xs-max-transparent?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/tecttech_crystal_hybrid_case_iphone_xs_plus_transparent.jpgInStock119SEK/mobilskydd/apple/iphone-xs-max/iphone-xs-max-skaltectTech<p>Genomskinligt skal till iPhone XS Max&nbsp;fr&aring;n tectTech. Skalet har designats f&ouml;r att skydda telefonen effektivt mot skador utan att g&ouml;ra den tung och klumpig. Baksidan av skalet &auml;r tillverkat i h&aring;rdplast och sidorna i st&ouml;td&auml;mpande TPU. Tillsammans ger det ett utm&auml;rkt st&ouml;tskydd som h&aring;ller telefonen hel.</p> <p>H&ouml;rnen p&aring; skalet &auml;r f&ouml;rst&auml;rka f&ouml;r att d&auml;mpa fall. Runt sk&auml;rmen och kameran &auml;r kanterna upph&ouml;jda f&ouml;r att skydda mot repor.&nbsp;</p> <p>Passar till: Apple iPhone XS Max.<br /> Material: Plast, TPU.<br /> F&auml;rg: Transparent.</p>119

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer