iPhone XR Case Tough Armor Black
iPhone XR Case Tough Armor Black
iPhone XR Case Tough Armor Black
iPhone XR Case Tough Armor Black
iPhone XR Case Tough Armor Black
iPhone XR Case Tough Armor Black
iPhone XR Case Tough Armor Black
iPhone XR Case Tough Armor Black

Spigen - iPhone XR Case Tough Armor Black

299 SEK

I lager (8 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 22253

Spigen

Produktbeskrivning-

Skydda din iPhone XR ordentligt mot stötar och skador med ett Tough Armor-skal från Spigen. Mobilskalet har en tvådelad design som är snygg, stötdämpande och greppvänlig. Skalet har förhöjda kanter för att motverka repor på skärmen och kameran på baksidan.

Skalet har en kärna av stötdämpande TPU-plast med Air Cushion Technology och förstärkta hörn som effektivt dämpar stötar och smällar. Runt det sitter ett hårt skal av polykarbonat för bästa skydd.

- 2-delad design: kärna av TPU, hölje av hårdplast
- Förstärkta hörn av TPE-plast
- Knappar fungerar genom skalet Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialPlast
product
6272iPhone XR Case Tough Armor Blackhttps://www.phonelife.se/mobilskydd/apple/iphone-xr/iphone-xr-skal/iphone-xr-case-tough-armor-black?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/spigen_iphone_xr_case_tough_armor_black.jpgInStock299SEK/mobilskydd/apple/iphone-xr/iphone-xr-skalSpigen<p>Skydda din iPhone XR ordentligt mot stötar och skador med ett Tough Armor-skal från Spigen. Mobilskalet har en tvådelad design som är snygg, stötdämpande och greppvänlig. Skalet har förhöjda kanter för att motverka repor på skärmen och kameran på baksidan.</p> <p>Skalet har en kärna av stötdämpande TPU-plast med Air Cushion Technology och förstärkta hörn som effektivt dämpar stötar och smällar. Runt det sitter ett hårt skal av polykarbonat för bästa skydd.</p> <p>- 2-delad design: kärna av TPU, hölje av hårdplast<br /> - Förstärkta hörn av TPE-plast<br /> - Knappar fungerar genom skalet<br /> - Ställfunktion - perfekt när du vill kolla video</p> <p>Passar till:&nbsp;Apple iPhone XR.<br /> Material: TPU, polykarbonat.<br /> Färg: Svart.</p>299Skal

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer