Läderfodral Fjärilar iPhone XR roséguld
Läderfodral Fjärilar iPhone XR roséguld
Läderfodral Fjärilar iPhone XR roséguld
Läderfodral Fjärilar iPhone XR roséguld

Läderfodral Fjärilar iPhone XR roséguld

149 SEK

I lager (Fler än 20 st)

  • Fri frakt 1-3 dagar med Postnord eller Budbee
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 21911

Produktbeskrivning-

Fodral med fjärilar och mönster stansat i lädret till iPhone XR. Plånboksfodralet har ett unikt utseende och skyddar runt om hela telefonen så att du undviker skador, repor och smuts.

På insidan av locket finns en inbyggd plånbok som har flera platser för kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka. Locket skyddar skärmen mot repor och har ett magnetlås. 

- Locket kan bilda ett mobilställ för att titta på film och serier
- Du kan prata med fodralet stängt
- Täcker int... Läs mer

Specifikationer-

FärgRosa
MaterialKonstläder
product
6173Läderfodral Fjärilar iPhone XR roséguldhttps://www.phonelife.se/mobilskydd/apple/iphone-xr/iphone-xr-fodral/laderfodral-fjarilar-iphone-xr-rosguld?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_laderfodral_fjarilar_iphone_9_rosguld.jpgInStock149SEK/mobilskydd/apple/iphone-xr/iphone-xr-fodral<p>Fodral med fj&auml;rilar och m&ouml;nster stansat i l&auml;dret till iPhone XR. Pl&aring;nboksfodralet har ett unikt utseende och skyddar runt om hela telefonen s&aring; att du undviker skador, repor och smuts.</p> <p>P&aring; insidan av locket finns en inbyggd pl&aring;nbok som har flera platser f&ouml;r kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka.&nbsp;Locket skyddar sk&auml;rmen mot repor och har ett magnetl&aring;s.&nbsp;</p> <p>- Locket kan bilda ett mobilst&auml;ll f&ouml;r att titta p&aring; film och serier<br /> - Du kan prata med fodralet st&auml;ngt<br /> - T&auml;cker inte n&aring;gra viktiga funktioner som knappar, kontakter, eller kameran<br /> - Telefonen sitter s&auml;kert i skalet<br /> - Avtagbar b&auml;rrem ing&aring;r</p> <p>Passar till: Apple iPhone XR.<br /> Material: Konstl&auml;der.<br /> F&auml;rg: Rosa guld.</p>149

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer