Exoglass iPhone SE (2022)

Copter - Exoglass iPhone SE (2022)

249 SEK

I lager (3 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 13206

Copter

Produktbeskrivning-

Skärmskydd av härdat glas till iPhone SE (2022) från Copter. Detta displayskydd står emot det mesta!

Copter®Exoglass är tillverkat av högkvalitativt glas, som ger ett extra skydd samtidigt som man bevarar perfekt skärmklarhet och känslighet.

När det gäller att skydda pekskärmar, finns det inget som slår känslan och klarheten i glas. Copter Exoglass är tillverkat av ett speciellt kemiskt härdat glas och har en teknisk hårdhet jämfört med stål.
Behandlad med en fettavvisande ytbehandling som förhindrar fingeravtryck och gör den lätt att rengöra.

Inga apelsins... Läs mer

Specifikationer-

MaterialGlas
product
5478Exoglass iPhone SE (2022)https://www.phonelife.se/mobilskydd/apple/iphone-se-2022/iphone-se-2022-skarmskydd/exoglass-apple-iphone-66s78se-2020?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/copter_exoglass_apple_iphone_66s78_1.jpgInStock249SEK/mobilskydd/apple/iphone-se-2022/iphone-se-2022-skarmskyddCopter<p>Skärmskydd av härdat glas till iPhone SE (2022) från Copter. Detta displayskydd står emot det mesta!</p> <p>Copter&reg;Exoglass är tillverkat av högkvalitativt glas, som ger ett extra skydd samtidigt som man bevarar perfekt skärmklarhet och känslighet.</p> <p>När det gäller att skydda pekskärmar, finns det inget som slår känslan och klarheten i glas. Copter Exoglass är tillverkat av ett speciellt kemiskt härdat glas och har en teknisk hårdhet jämfört med stål.<br /> Behandlad med en fettavvisande ytbehandling som förhindrar fingeravtryck och gör den lätt att rengöra.</p> <p>Inga apelsinskal, inga regnbågseffekter, inga uppoffringar.</p> <p>En förpackning innehåller:<br /> 1st Copter&reg;Exoglass<br /> 1st Copter&reg;Alcopad<br /> 1st Copter&reg;Cleaning cloth<br /> 1st Copter&reg;Dust sticker</p> <p>Passar till:&nbsp;<br /> - Apple iPhone SE (2022)<br /> <br /> Case-friendly: Ja, Exoglass Flat täcker endast skärmens plana yta och kompletteras med fördel med ett skal eller fodral för ett bra allroundskydd.</p>249Skärmskydd

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer