iPhone SE (2022) Case Ultra Hybrid 2 Matte Black
iPhone SE (2022) Case Ultra Hybrid 2 Matte Black
iPhone SE (2022) Case Ultra Hybrid 2 Matte Black
iPhone SE (2022) Case Ultra Hybrid 2 Matte Black
iPhone SE (2022) Case Ultra Hybrid 2 Matte Black

Spigen - iPhone SE (2022) Case Ultra Hybrid 2 Matte Black

249 SEK

I lager (2 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 20264

Spigen

Produktbeskrivning-

Genomskinliga Ultra Hybrid 2-skal med svarta kanter till iPhone SE (2022) från Spigen. Det här är bästsäljaren Ultra Hybrid i en ny och förbättrad version. Bättre skydd för kameran, förstärkta kanter och upphöjningar för att motverka repor. Även baksidan på skalet är mot stöttåligt och förbättrad för att hålla sig helt genomskinlig längre.

Skalet har en hård baksida kombinerat med kanter av stötdämpande TPU med Spigens patenterade Air Cushion Technology i varje hörn. Den kombinationen håller din telefon hel trots en genomskinlig design.

- Ny och förbättrad version av favorit... Läs mer

Specifikationer-

FärgGenomskinlig
MaterialPlast
product
5929iPhone SE (2022) Case Ultra Hybrid 2 Matte Blackhttps://www.phonelife.se/mobilskydd/apple/iphone-se-2022/iphone-se-2022-skal/iphone-78se-2020-case-ultra-hybrid-2-matte-black?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/spigen_iphone_78_case_ultra_hybrid_2_matte_black.jpgInStock249SEK/mobilskydd/apple/iphone-se-2022/iphone-se-2022-skalSpigen<p>Genomskinliga Ultra Hybrid 2-skal med svarta kanter till iPhone SE (2022) från Spigen. Det här är bästsäljaren Ultra Hybrid i en ny och förbättrad version. Bättre skydd för kameran, förstärkta kanter och upphöjningar för att motverka repor. Även baksidan på skalet är mot stöttåligt och förbättrad för att hålla sig helt genomskinlig längre.</p> <p>Skalet har en hård baksida kombinerat med kanter av stötdämpande TPU med Spigens patenterade Air Cushion Technology i varje hörn. Den kombinationen håller din telefon hel trots en genomskinlig design.</p> <p>- Ny och förbättrad version av favoriten Ultra Hybrid<br /> - Upphöjda kanter som skyddar skärm och kamera från repor<br /> - Enkel åtkomst till knappar, kameran, kontakter och avtrycksläsare</p> <p>Passar till:<br /> -&nbsp;Apple iPhone SE (2022)<br /> <br /> Material: Polykarbonat, TPU</p>249Skal

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer