Läderfodral Fjärilar Apple iPhone 6/6S lila
Läderfodral Fjärilar Apple iPhone 6/6S lila
Läderfodral Fjärilar Apple iPhone 6/6S lila

Läderfodral Fjärilar Apple iPhone 6/6S lila

159 SEK

I lager (4 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 12666

Produktbeskrivning-

Mobilfodral med unikt utseende till Apple iPhone 6 och 6S. Fodralet har mönster och fjärilar stansat i lädret på framsidan och insidan. Det skyddar även effektivt hela mobiltelefonen mot skador, repor och smuts.

På insidan av locket finns en inbyggd plånbok som har två platser för kreditkort, id-kort  eller visitkort samt en sedelficka. Locket skyddar skärmen mot repor och har ett magnetlås. 

- Ställfunktion - perfekt för att titta på film och serier eller vid presentation
- Du kan prata med fodralet stängt
- Täcker inte några viktiga funktion... Läs mer

Specifikationer-

FärgLila
MaterialKonstläder
product
5439Läderfodral Fjärilar Apple iPhone 6/6S lilahttps://www.phonelife.se/mobilskydd/apple/iphone-66s/iphone-66s-fodral/laderfodral-fjarilar-apple-iphone-66s-lila?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/10110834E-1_1000X1000.jpgInStock159SEK/mobilskydd/apple/iphone-66s/iphone-66s-fodral<p>Mobilfodral med unikt utseende till Apple iPhone 6 och 6S. Fodralet har mönster och fjärilar stansat i lädret på framsidan och insidan. Det skyddar även effektivt hela mobiltelefonen mot skador, repor och smuts.<br /> <br /> På insidan av locket finns en inbyggd plånbok som har två platser för kreditkort, id-kort&nbsp; eller visitkort samt en sedelficka.&nbsp;Locket skyddar skärmen mot repor och har ett magnetlås.&nbsp;</p> <p>- Ställfunktion - perfekt för att titta på film och serier eller vid presentation<br /> - Du kan prata med fodralet stängt<br /> - Täcker inte några viktiga funktioner, knappar eller kameran<br /> - Telefonen sitter säker i skalet<br /> - Avtagbar bärrem ingår</p> <p>Passar till: Apple iPhone 6S, Apple iPhone 6.<br /> Material: Konstläder.<br /> Färg: Lila.</p>159Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer