Läderfodral Fjärilar Apple iPhone 6/6S grå
Läderfodral Fjärilar Apple iPhone 6/6S grå
Läderfodral Fjärilar Apple iPhone 6/6S grå
Läderfodral Fjärilar Apple iPhone 6/6S grå
Läderfodral Fjärilar Apple iPhone 6/6S grå

Läderfodral Fjärilar Apple iPhone 6/6S grå

159 SEK

I lager (5 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 12663

Produktbeskrivning-

Mobilfodral med unikt utseende till Apple iPhone 6 och 6S. Fodralet har mönster och fjärilar stansat i lädret på framsidan och insidan. Det skyddar även effektivt hela mobiltelefonen mot skador, repor och smuts.

På insidan av locket finns en inbyggd plånbok som har två platser för kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka. Locket skyddar skärmen mot repor och har ett magnetlås. 

- Ställfunktion - perfekt för att titta på film och serier eller vid presentation
- Du kan prata med fodralet stängt
- Täcker inte några viktiga funktioner, knappar... Läs mer

Specifikationer-

FärgGrå
MaterialKonstläder
product
5436Läderfodral Fjärilar Apple iPhone 6/6S gråhttps://www.phonelife.se/mobilskydd/apple/iphone-66s/iphone-66s-fodral/laderfodral-fjarilar-apple-iphone-66s-gra?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/10110834B-1_1000X1000.jpgInStock159SEK/mobilskydd/apple/iphone-66s/iphone-66s-fodral<p>Mobilfodral med unikt utseende till Apple iPhone 6 och 6S. Fodralet har mönster och fjärilar stansat i lädret på framsidan och insidan. Det skyddar även effektivt hela mobiltelefonen mot skador, repor och smuts.<br /> <br /> På insidan av locket finns en inbyggd plånbok som har två platser för kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka.&nbsp;Locket skyddar skärmen mot repor och har ett magnetlås.&nbsp;</p> <p>- Ställfunktion - perfekt för att titta på film och serier eller vid presentation<br /> - Du kan prata med fodralet stängt<br /> - Täcker inte några viktiga funktioner, knappar eller kameran<br /> - Telefonen sitter säker i skalet<br /> - Avtagbar bärrem ingår</p> <p>Passar till: Apple iPhone 6S, Apple iPhone 6.<br /> Material: Konstläder.<br /> Färg: Grå.</p>159Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer