Läderfodral Fjärilar iPhone 6 Plus/6S Plus grå
Läderfodral Fjärilar iPhone 6 Plus/6S Plus grå
Läderfodral Fjärilar iPhone 6 Plus/6S Plus grå
Läderfodral Fjärilar iPhone 6 Plus/6S Plus grå
Läderfodral Fjärilar iPhone 6 Plus/6S Plus grå

Läderfodral Fjärilar iPhone 6 Plus/6S Plus grå

139 SEK

I lager (3 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 20177

Produktbeskrivning-

Fodral med fjärilar och mönster stansat i lädret till iPhone 6 Plus och iPhone 6S Plus. Plånboksfodralet har ett unikt utseende och skyddar runt om hela telefonen så att du undviker skador, repor och smuts.

På insidan av locket finns en inbyggd plånbok som har platser för kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka. Locket skyddar skärmen mot repor och har ett magnetlås. 

- Locket kan bilda ett mobilställ för att titta på film och serier
- Du kan prata med fodralet stängt
- Täcker inte några viktiga funktioner som knappar, kontakter, eller kameran... Läs mer

Specifikationer-

FärgGrå
MaterialKonstläder
product
5914Läderfodral Fjärilar iPhone 6 Plus/6S Plus gråhttps://www.phonelife.se/mobilskydd/apple/iphone-6-plus6s-plus/laderfodral-fjarilar-iphone-6-plus6s-plus-gra?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_laderfodral_fjarilar_iphone_6_plus6s_plus_gra.jpgInStock139SEK/mobilskydd/apple/iphone-6-plus6s-plus<p>Fodral med fjärilar och mönster stansat i lädret till iPhone 6 Plus och iPhone 6S Plus. Plånboksfodralet har ett unikt utseende och skyddar runt om hela telefonen så att du undviker skador, repor och smuts.</p> <p>På insidan av locket finns en inbyggd plånbok som har platser för kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka.&nbsp;Locket skyddar skärmen mot repor och har ett magnetlås.&nbsp;</p> <p>- Locket kan bilda ett mobilställ för att titta på film och serier<br /> - Du kan prata med fodralet stängt<br /> - Täcker inte några viktiga funktioner som knappar, kontakter, eller kameran<br /> - Telefonen sitter säkert i skalet<br /> - Avtagbar bärrem ingår</p> <p>Passar till: Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6S Plus.<br /> Material: PU läder.<br /> Färg: Grå.</p>139Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer