Brushed TPU Case for iPhone 6 Plus/6S Plus black
Brushed TPU Case for iPhone 6 Plus/6S Plus black
Brushed TPU Case for iPhone 6 Plus/6S Plus black
Brushed TPU Case for iPhone 6 Plus/6S Plus black

tectTech - Brushed TPU Case for iPhone 6 Plus/6S Plus black

139 SEK

I lager (1 st)

  • Fri frakt
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 20173

tectTech

Produktbeskrivning-

Skal i stötdämpande TPU till iPhone 6 Plus och iPhone 6S Plus. Skalet har en snygg borstad baksida och detaljer i kolfibermönster.

För att motverka repor på skärmen och kameralinsen har skalet upphöjda kanter, på så vis blir det inte några repor när du lägger ifrån dig telefonen.

... Läs mer

Specifikationer+

product
5912Brushed TPU Case for iPhone 6 Plus/6S Plus blackhttps://www.phonelife.se/mobilskydd/apple/iphone-6-plus6s-plus/brushed-tpu-case-for-iphone-6-plus6s-plus-black?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_brushed_tpu_case_for_iphone_6_plus6s_plus_black.jpgInStock139SEK/mobilskydd/apple/iphone-6-plus6s-plustectTech<p>Skal i stötdämpande TPU till iPhone 6 Plus och iPhone 6S Plus. Skalet har en snygg borstad baksida och detaljer i kolfibermönster.</p> <p>För att motverka repor på skärmen och kameralinsen har skalet upphöjda kanter, på så vis blir det inte några repor när du lägger ifrån dig telefonen.</p> <p>- Unik design som sitter perfekt runt telefonen<br>- Stötdämpande skal i TPU-plast<br>- Lätt och flexibelt med bra grepp</p> <p>Passar till: Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6S Plus.<br>Material: TPU.<br>Färg: Svart.</p>139

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer