Unicorn Beetle Pro Case iPhone 11 Black
Unicorn Beetle Pro Case iPhone 11 Black
Unicorn Beetle Pro Case iPhone 11 Black

SUPCASE - Unicorn Beetle Pro Case iPhone 11 Black

449 SEK

I lager (4 st)

  • Fri frakt 1-3 dagar med Postnord eller Budbee
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 25879

SUPCASE

Produktbeskrivning-

Heltäckande skalet Unicorn Beetle Pro med snygg design och bra stötskydd från SUPCASE till iPhone 11. Skalet består av en baksida i polykarbonat med kanter i stötdämpande TPU och en framsida i polykarbonat med inbyggt skärmskydd. Skalet levereras även med en praktisk bältesklämma.

Skalet är utformat för att passa perfekt på telefonen - du har tillgång till kontakter, knappar och kameran. Knapparna är täckta med taktila knappar för att skydda mot smuts.

- Skal som skyddar runt om hel... Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialPlast
product
7508Unicorn Beetle Pro Case iPhone 11 Blackhttps://www.phonelife.se/mobilskydd/apple/iphone-11/iphone-11-skal/unicorn-beetle-pro-case-iphone-11-black?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/supcase_unicorn_beetle_pro_case_iphone_11_black.jpgInStock449SEK/mobilskydd/apple/iphone-11/iphone-11-skalSUPCASE<p>Helt&auml;ckande skalet&nbsp;Unicorn Beetle Pro med snygg design och bra st&ouml;tskydd fr&aring;n SUPCASE till iPhone 11. Skalet best&aring;r av en baksida i polykarbonat med kanter i st&ouml;td&auml;mpande TPU och en framsida i polykarbonat med inbyggt sk&auml;rmskydd. Skalet levereras &auml;ven med en praktisk b&auml;lteskl&auml;mma.</p> <p>Skalet &auml;r utformat f&ouml;r att passa perfekt p&aring; telefonen - du har tillg&aring;ng till kontakter, knappar och kameran. Knapparna &auml;r t&auml;ckta med taktila knappar f&ouml;r att skydda mot smuts.</p> <p>- Skal som skyddar runt om hela telefonen<br /> - Framsida med inbyggt sk&auml;rmskydd<br /> - Luckor f&ouml;r kontakter skyddar mot smuts<br /> - St&ouml;td&auml;mpande skal med f&ouml;rst&auml;rkta h&ouml;rn<br /> - Full tillg&aring;ng till knappar och funktioner<br /> - St&ouml;djer tr&aring;dl&ouml;s laddning</p> <p>Passar till: Apple iPhone 11.<br /> Material: TPU, polykarbonat.<br /> F&auml;rg: Svart.</p>449

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer