Crystal Hybrid Case iPhone 11 Transparent
Crystal Hybrid Case iPhone 11 Transparent
Crystal Hybrid Case iPhone 11 Transparent
Crystal Hybrid Case iPhone 11 Transparent
Crystal Hybrid Case iPhone 11 Transparent
Crystal Hybrid Case iPhone 11 Transparent

tectTech - Crystal Hybrid Case iPhone 11 Transparent

119 SEK

I lager (Fler än 20 st)

  • Fri frakt 1-3 dagar med Postnord eller Budbee
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 25151

tectTech

Produktbeskrivning-

Genomskinligt skal till iPhone 11 från tectTech. Skalet har designats för att skydda telefonen effektivt mot skador utan att göra den tung och klumpig. Baksidan av skalet är tillverkat i hårdplast och sidorna i stötdämpande TPU. Tillsammans ger det ett utmärkt stötskydd som håller telefonen hel.

Hörnen på skalet är förstärka för att dämpa fall. Runt skärmen och kameran är kanterna upphöjda för att skydda mot repor. 

Passar till: Apple iPhone 11.
Material: P... Läs mer

Specifikationer-

FärgGenomskinlig
MaterialPlast
product
7158Crystal Hybrid Case iPhone 11 Transparenthttps://www.phonelife.se/mobilskydd/apple/iphone-11/iphone-11-skal/crystal-hybrid-case-iphone-11-transparent?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/tecttech_crystal_hybrid_case_iphone_11_transparent.jpgInStock119SEK/mobilskydd/apple/iphone-11/iphone-11-skaltectTech<p>Genomskinligt skal till iPhone 11 fr&aring;n tectTech. Skalet har designats f&ouml;r att skydda telefonen effektivt mot skador utan att g&ouml;ra den tung och klumpig. Baksidan av skalet &auml;r tillverkat i h&aring;rdplast och sidorna i st&ouml;td&auml;mpande TPU. Tillsammans ger det ett utm&auml;rkt st&ouml;tskydd som h&aring;ller telefonen hel.</p> <p>H&ouml;rnen p&aring; skalet &auml;r f&ouml;rst&auml;rka f&ouml;r att d&auml;mpa fall. Runt sk&auml;rmen och kameran &auml;r kanterna upph&ouml;jda f&ouml;r att skydda mot repor.&nbsp;</p> <p>Passar till: Apple iPhone 11.<br /> Material: Plast, TPU.<br /> F&auml;rg: Transparent.</p>119

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer