Ares Clear Case iPhone 11 Black
Ares Clear Case iPhone 11 Black
Ares Clear Case iPhone 11 Black
Ares Clear Case iPhone 11 Black
Ares Clear Case iPhone 11 Black

SUPCASE - Ares Clear Case iPhone 11 Black

449 SEK

I lager (4 st)

  • Fri frakt 1-3 dagar med Postnord eller Budbee
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 25882

SUPCASE

Produktbeskrivning-

Heltäckande skal med genomskinlig baksida och bra stötskydd från SUPCASE i-Blason till iPhone 11. Skalet består av en baksida i polykarbonat med kanter i stötdämpande TPU och en framsida i polykarbonat med inbyggt skärmskydd.

Skalet är utformat för att passa perfekt på telefonen - du har tillgång till kontakter, knappar, avtrycksläsaren och kameran. Knapparna är täckta med taktila knappar för att skydda mot smuts.

- Skal som skyddar runt om hela telefonen
- Framsida med inbyggt skärmsky... Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialPlast
product
7510Ares Clear Case iPhone 11 Blackhttps://www.phonelife.se/mobilskydd/apple/iphone-11/iphone-11-skal/ares-clear-case-iphone-11-black?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/supcase_ares_clear_case_iphone_11_black.jpgInStock449SEK/mobilskydd/apple/iphone-11/iphone-11-skalSUPCASE<p>Helt&auml;ckande skal med genomskinlig baksida och bra st&ouml;tskydd fr&aring;n SUPCASE i-Blason till iPhone 11. Skalet best&aring;r av en baksida i polykarbonat med kanter i st&ouml;td&auml;mpande TPU och en framsida i polykarbonat med inbyggt sk&auml;rmskydd.</p> <p>Skalet &auml;r utformat f&ouml;r att passa perfekt p&aring; telefonen - du har tillg&aring;ng till kontakter, knappar, avtrycksl&auml;saren och kameran. Knapparna &auml;r t&auml;ckta med taktila knappar f&ouml;r att skydda mot smuts.</p> <p>- Skal som skyddar runt om hela telefonen<br /> - Framsida med inbyggt sk&auml;rmskydd<br /> - Luckor f&ouml;r kontakter skyddar mot smuts<br /> - St&ouml;td&auml;mpande skal med f&ouml;rst&auml;rkta h&ouml;rn<br /> - Full tillg&aring;ng till knappar och funktioner<br /> - Utsk&auml;rning f&ouml;r kameran - p&aring;verkar inte bilderna<br /> - St&ouml;djer tr&aring;dl&ouml;s laddning</p> <p>Passar till: Apple iPhone 11.<br /> Material: TPU, polykarbonat.<br /> F&auml;rg: Svart, transparent.</p>449

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer