Fashion Case iPhone 11 Pro Sunset Tiger
Fashion Case iPhone 11 Pro Sunset Tiger
Fashion Case iPhone 11 Pro Sunset Tiger

iDeal Of Sweden - Fashion Case iPhone 11 Pro Sunset Tiger

199 SEK
299 SEK

I lager (1 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 26039

iDeal Of Sweden

Produktbeskrivning-

Fashionskal till iPhone 11 Pro från iDeal Of Sweden. Fashion Case-kollektionen är framtagen för den som vill ha senaste designen och mönstret på sin telefon. Skalen är magnetiska och fungerar med iDeal Of Sweden mobilfodral.

Skalet är tillverkat i stark, tålig och samtidigt flexibel plast som skyddar din telefon mot skador, stötar och smuts. Det är en del av iDeal Concept, vilket gör det kompatibelt med alla fodral, hållare och fästen från iDeal Of Sweden.

- Tunt och lätt fashionskal till din mobil
- Tillverkat i flexibel och stötdämpande plast
- Tillgång till al... Läs mer

Specifikationer-

FärgFlerfärgad/mönster
MaterialPlast
product
7585Fashion Case iPhone 11 Pro Sunset Tigerhttps://www.phonelife.se/mobilskydd/apple/iphone-11-pro/iphone-11-pro-skal/fashion-case-iphone-11-pro-sunset-tiger?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/ideal_of_sweden_fashion_case_iphone_11_pro_sunset_tiger_1.jpgInStock199SEK/mobilskydd/apple/iphone-11-pro/iphone-11-pro-skaliDeal Of Sweden<p>Fashionskal till iPhone 11 Pro från iDeal Of Sweden. Fashion Case-kollektionen är framtagen för den som vill ha senaste designen och mönstret på sin telefon. Skalen är magnetiska och fungerar med iDeal Of Sweden mobilfodral.</p> <p>Skalet är tillverkat i stark, tålig och samtidigt flexibel plast som skyddar din telefon mot skador, stötar och smuts. Det är en del av iDeal Concept, vilket gör det kompatibelt med alla fodral, hållare och fästen från iDeal Of Sweden.</p> <p>- Tunt och lätt fashionskal till din mobil<br /> - Tillverkat i flexibel och stötdämpande plast<br /> - Tillgång till alla knappar och funktion<br /> - Fungerar med trådlös laddning<br /> - Skyddar telefonen mot stötar, repor och smuts<br /> - Kompatibelt med alla iDeals plånboksfodral och bilhållare</p> <p>Passar till: Apple iPhone 11 Pro.<br /> Mönster: Tiger.</p>299Skal

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer