Mobilfodral Apple iPhone 11 Pro svart
Mobilfodral Apple iPhone 11 Pro svart
Mobilfodral Apple iPhone 11 Pro svart
Mobilfodral Apple iPhone 11 Pro svart

Mobilfodral Apple iPhone 11 Pro svart

179 SEK

Produkten har utgått

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 25506

Produktbeskrivning-

Apple iPhone 11 Pro fodral med flera kortfack och mobilställ. Plånboksfodralet skyddar runt hela telefonen samtidigt som det låter dig ta med det viktigaste - en smart kombination.

Telefonen sitter säkert fast i det stötdämpande skalet och skärmen skyddas av locket som hålls stängt med ett magnetlås. På så sätt skyddas både fram och baksida av telefonen mot skador och repor.

Fodralet kan bilda ett mobilställ för din telefon, perfekt när du eller dina barn ska se på film, serier eller YouTube.

- Plånbok för kort, sedlar, kvitton
- Skyddar runt hela telefonen
Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialKonstläder
product
7317Mobilfodral Apple iPhone 11 Pro svarthttps://www.phonelife.se/mobilskydd/apple/iphone-11-pro/iphone-11-pro-fodral/mobilfodral-apple-iphone-11-pro-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_mobilfodral_apple_iphone_xi_svart.jpgOutOfStock179SEK/mobilskydd/apple/iphone-11-pro/iphone-11-pro-fodral<p>Apple iPhone 11 Pro fodral med flera kortfack och mobilställ. Plånboksfodralet skyddar runt hela telefonen samtidigt som det låter dig ta med det viktigaste - en smart kombination.</p> <p>Telefonen sitter säkert fast i det stötdämpande skalet och skärmen skyddas av locket som hålls stängt med ett magnetlås. På så sätt skyddas både fram och baksida av telefonen mot skador och repor.</p> <p>Fodralet kan bilda ett mobilställ för din telefon, perfekt när du eller dina barn ska se på film, serier eller YouTube.</p> <p>- Plånbok för kort, sedlar, kvitton<br /> - Skyddar runt hela telefonen<br /> - Smart ställfunktion för visning av media<br /> - Utskärningar för knappar, kontakter och kameran</p> <p>Passar till:<br /> - Apple iPhone 11 Pro<br /> <br /> Material: Konstläder</p>179Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer