Läderfodral Fjärilar iPhone 11 Pro rosa
Läderfodral Fjärilar iPhone 11 Pro rosa
Läderfodral Fjärilar iPhone 11 Pro rosa
Läderfodral Fjärilar iPhone 11 Pro rosa
Läderfodral Fjärilar iPhone 11 Pro rosa

Läderfodral Fjärilar iPhone 11 Pro rosa

149 SEK

Produkten har utgått

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 25550

Produktbeskrivning-

Mobilfodral med fjärilar och mönster stansat i lädret till Apple iPhone 11 Pro. Plånboksfodralet har ett snyggt utseende och skyddar runt om hela telefonen så att du undviker skador, repor och smuts.

På insidan av det skyddande locket finns flera platser för kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka. Locket skyddar skärmen mot repor och stängs med ett magnetlås. 

- Fodralet skyddar runt om hela telefonen
- Telefonen sitter säkert fast i TPU-skalet
- Locket kan bilda ett mobilställ för att titta på film och serier
- Täcker inte några v... Läs mer

Specifikationer-

FärgRosa
MaterialKonstläder
product
7336Läderfodral Fjärilar iPhone 11 Pro rosahttps://www.phonelife.se/mobilskydd/apple/iphone-11-pro/iphone-11-pro-fodral/laderfodral-fjarilar-iphone-11-pro-rosa?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_laderfodral_fjarilar_iphone_11_pro_rosa.jpgOutOfStock149SEK/mobilskydd/apple/iphone-11-pro/iphone-11-pro-fodral<p>Mobilfodral med fjärilar och mönster stansat i lädret till Apple iPhone 11 Pro. Plånboksfodralet har ett snyggt utseende och skyddar runt om hela telefonen så att du undviker skador, repor och smuts.</p> <p>På insidan av det skyddande locket finns flera platser för kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka.&nbsp;Locket skyddar skärmen mot repor och stängs med ett magnetlås.&nbsp;</p> <p>- Fodralet skyddar runt om hela telefonen<br /> -&nbsp;Telefonen sitter säkert fast i TPU-skalet<br /> - Locket kan bilda ett mobilställ för att titta på film och serier<br /> - Täcker inte några viktiga funktioner som knappar, kontakter eller kameran<br /> - Du kan prata med fodralet stängt<br /> - Avtagbar bärrem ingår</p> <p>Passar till: Apple iPhone 11 Pro.<br /> Material: Konstläder.<br /> Färg: Rosa.</p>149Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer