Äkta Läderfodral iPhone 11 Pro Max svart
Äkta Läderfodral iPhone 11 Pro Max svart
Äkta Läderfodral iPhone 11 Pro Max svart
Äkta Läderfodral iPhone 11 Pro Max svart
Äkta Läderfodral iPhone 11 Pro Max svart

Äkta Läderfodral iPhone 11 Pro Max svart

199 SEK

I lager (Fler än 20 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 25101

Produktbeskrivning-

Mobilfodral i äkta läder till iPhone 11 Pro Max. Fodralet skyddar runt hela din telefon och har en rymlig plånbok på insidan av locket. Plånboken har tre kortfack och en sedelficka.

Telefonen sitter säkert fast i skalet och döljs bakom locket som hålls stängt med ett magnetspänne. På så sätt skyddas både fram och baksida av telefonen mot skador.

Plånboksfodralet kan bilda ett ställ för din telefon, perfekt när du eller din familj ska se på film eller serier.

- Plånbok för kort, sedlar, kvitton
- Skyddar runt om hela telefonen
- Kan bilda ett mobilställ fö... Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialLäder
product
7129Äkta Läderfodral iPhone 11 Pro Max svarthttps://www.phonelife.se/mobilskydd/apple/iphone-11-pro-max/iphone-11-pro-max-fodral/akta-laderfodral-iphone-11-pro-max-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_akta_laderfodral_iphone_65_2019_svart.jpgInStock199SEK/mobilskydd/apple/iphone-11-pro-max/iphone-11-pro-max-fodral<p>Mobilfodral i äkta läder till iPhone 11 Pro Max. Fodralet skyddar runt hela din telefon och har en rymlig plånbok på insidan av locket. Plånboken har tre kortfack och en sedelficka.</p> <p>Telefonen sitter säkert fast i skalet och döljs bakom locket som hålls stängt med ett magnetspänne. På så sätt skyddas både fram och baksida av telefonen mot skador.</p> <p>Plånboksfodralet kan bilda ett ställ för din telefon, perfekt när du eller din familj ska se på film eller serier.</p> <p>- Plånbok för kort, sedlar, kvitton<br /> - Skyddar runt om hela telefonen<br /> - Kan bilda ett mobilställ för visning av media</p> <p>Passar till: Apple iPhone 11 Pro Max.<br /> Material: Läder.<br /> Färg: Svart.</p>199Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer