USB-kabel Lightning 3m Vit
USB-kabel Lightning 3m Vit
USB-kabel Lightning 3m Vit

Smartline - USB-kabel Lightning 3m Vit

249 SEK

I lager (Fler än 20 st)

  • Fri frakt 1-3 dagar med Postnord eller Budbee
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 18483

Smartline

Produktbeskrivning-

Lightning-kabel från Smartline till Apple-produkter med Lightning-kontakt. Kabeln används för att ladda din enhet eller koppla den till en dator, hårddisk eller liknande.

Kabeln håller hög kvalitet och är MFI-certifierad av Apple. Den har en kraftig kabel och stabila kontakter för lång hållbarhet.

Kabeln har i andra änden en USB-A kontakt som kan kopplas till en datorn, väggladdare eller billaddare.

Färg: Vit
Kontakter: USB-A till Lightning
Längd: 3 meter

Specifikationer-

FärgVit
KontakttypLightning
product
5677USB-kabel Lightning 3m Vithttps://www.phonelife.se/laddare-sladdar/usb-kabel-lightning-3m-vit?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/keyusb-kabellightning3mvit.pngInStock249SEK/laddare-sladdarSmartline<p>Lightning-kabel fr&aring;n Smartline till Apple-produkter med Lightning-kontakt. Kabeln anv&auml;nds f&ouml;r att ladda din enhet eller koppla den till en dator, h&aring;rddisk eller liknande.</p> <p>Kabeln h&aring;ller h&ouml;g kvalitet och &auml;r MFI-certifierad av Apple. Den har en kraftig kabel och stabila kontakter f&ouml;r l&aring;ng h&aring;llbarhet.</p> <p>Kabeln har i andra &auml;nden en USB-A kontakt som kan kopplas till en datorn, v&auml;ggladdare eller billaddare.</p> <p>F&auml;rg: Vit<br /> Kontakter: USB-A till Lightning<br /> L&auml;ngd: 3 meter</p>249

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer