USB-kabel Lightning 3m Vit
USB-kabel Lightning 3m Vit
USB-kabel Lightning 3m Vit

Smartline - USB-kabel Lightning 3m Vit

249 SEK

I lager (20 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 18483

Smartline

Produktbeskrivning-

Lightning-kabel från Smartline till Apple-produkter med Lightning-kontakt. Kabeln används för att ladda din enhet eller koppla den till en dator, hårddisk eller liknande.

Kabeln håller hög kvalitet och är MFI-certifierad av Apple. Den har en kraftig kabel och stabila kontakter för lång hållbarhet.

Kabeln har i andra änden en USB-A kontakt som kan kopplas till en datorn, väggladdare eller billaddare.

Färg: Vit
Kontakter: USB-A till Lightning
Längd: 3 meter

Specifikationer-

FärgVit
KontakttypLightning
product
5677USB-kabel Lightning 3m Vithttps://www.phonelife.se/laddare-sladdar/usb-kabel-lightning-3m-vit?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/keyusb-kabellightning3mvit.pngInStock249SEK/laddare-sladdarSmartline<p>Lightning-kabel från Smartline till Apple-produkter med Lightning-kontakt. Kabeln används för att ladda din enhet eller koppla den till en dator, hårddisk eller liknande.</p> <p>Kabeln håller hög kvalitet och är MFI-certifierad av Apple. Den har en kraftig kabel och stabila kontakter för lång hållbarhet.</p> <p>Kabeln har i andra änden en USB-A kontakt som kan kopplas till en datorn, väggladdare eller billaddare.</p> <p>Färg: Vit<br /> Kontakter: USB-A till Lightning<br /> Längd: 3 meter</p>249Laddare

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer