USB-kabel Lightning 3m Svart
USB-kabel Lightning 3m Svart
USB-kabel Lightning 3m Svart

Smartline - USB-kabel Lightning 3m Svart

249 SEK

I lager (5 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 14136

Smartline

Produktbeskrivning-

Lightning-kabel från Smartline till Apple-produkter med Lightning-kontakt. Kabeln används för att ladda din enhet eller koppla den till en dator, hårddisk eller liknande.

Kabeln håller hög kvalitet och är MFI-certifierad av Apple. Den har en kraftig kabel och stabila kontakter för lång hållbarhet.

Kabeln har i andra änden en USB-A kontakt som kan kopplas till en datorn, väggladdare eller billaddare.

Färg: Svart
Kontakter: USB-A till Lightning
Längd: 3 meter

Specifikationer-

FärgSvart
KontakttypLightning
product
5551USB-kabel Lightning 3m Svarthttps://www.phonelife.se/laddare-sladdar/kablar/lightning-till-usb-a/usb-kabel-lightning-3m-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/belkinusb-kabellightning3msvart.pngInStock249SEK/laddare-sladdar/kablar/lightning-till-usb-aSmartline<p>Lightning-kabel från Smartline till Apple-produkter med Lightning-kontakt. Kabeln används för att ladda din enhet eller koppla den till en dator, hårddisk eller liknande.</p> <p>Kabeln håller hög kvalitet och är MFI-certifierad av Apple. Den har en kraftig kabel och stabila kontakter för lång hållbarhet.</p> <p>Kabeln har i andra änden en USB-A kontakt som kan kopplas till en datorn, väggladdare eller billaddare.</p> <p>Färg: Svart<br /> Kontakter: USB-A till Lightning<br /> Längd: 3 meter</p>249Laddare

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer