iPhone XS Max skal

Med sin stora skärm på 6,5 tum drar den här telefonen blickarna till sig. Skydda din iPhone XS Max utan att den tappar stilen med ett snyggt skal. Ett skal kan vara skillnaden mellan en hel telefon och en spricka i skärmen, för det händer ju att telefonen åker i marken ibland även när man är försiktig. Vi har samlat dem bästa iPhone XS Max skalen i vårt sortiment och ger alltid fri frakt. Köp skal från Spigen, iDeal Of Sweden, Ringke, tectTech och många fler. Se även våra iPhone XS Max fodral och skärmskydd.
Filter
14 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Skal med stötdämpning håller iPhone XS Max hel

Våra mest populära skal som har extra stötdämpande förmåga när du tappar eller slår i telefonen kommer från Spigen, Lifeproof, Ringke, tectTech och Nillkin. Alla dessa varumärken har många års erfarenhet av att tillverka mobilskal och vet därför hur bästa skydd utformas för just iPhone XS Max. Många av skalen är tillverkade i stötdämpande och slitstark TPU-plast och har förstärkta hörn. Flera av skalen är även certifierade av militären för att klara fall och stötar.

Lyxiga iPhone XS Max skal

Att iPhone XS Max är en riktigt exklusiv telefon är det ingen fråga om. Så att du vill ha ett lyxigt iPhone XS Max skal till den är inte så konstigt. Med ett skal i marmor, i snygga mönster eller i trendiga färger från iDeal Of Sweden ger du din telefon en exklusiv look. Vi har hela utbudet av marmorskal och andra skal till telefonen. Är du istället ute efter skal med glitter och andra prints har Spigen både snygga och skyddande skal till bra pris.

Billiga mobilskal till iPhone XS Max

Vårt stora sortiment består endast av skal som vi vet håller hög kvalitet. Även våra billiga mobilskal till iPhone XS Max är tåliga och snygga, så att din telefon skyddas med stil. Vi har flera skal som är riktigt tunna för endast 69 kr. Dessa är knappt märkbara när dem skyddar runt telefonen. Vill du har ett skal som tål stötar och inte spricker när du tappar eller slår i telefonen rekommenderas TPU-skalen från Terrapin. Oavsett vilket skal eller tillbehör du köper får du alltid fri frakt och snabb leverans när du handlar hos PhoneLife.