iPhone XS Max fodral

Ett fodral till iPhone XS Max ger dig skydd runt om hela telefonen så att den håller sig hel länge. Ett fodral låter dig även sätt din egna stil på telefonen. Vi har ett stort utbud av fodral, plånboksfodral och väskor från kända varumärken. Med ett fodral från exempelvis iDeal Of Sweden, CaseMe eller DG.MING skyddar du telefonen mot skador i vardagen. Komplettera gärna ditt val av fodral med ett skärmskydd. Vi har även iPhone XS Max skal om du föredrar det.
Filter
15 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Smarta plånboksfodral till iPhone XS Max

Betalning med mobilen är på väg men är inte helt här än. Till dess så är ett plånboksfodral till iPhone XS Max en bra lösning för att slippa ha med sig en separat plånbok. Vi har ett stort utbud av plånböcker i olika färger, material och prisklasser. Vissa av fodralen har avtagbara magnetskal så att du kan koppla loss plånboksfodralet från telefonen när du inte behöver den delen. Till exempel när du är hemma eller på kontoret.

iPhone XS Max fodral i äkta läder

Väskor och accessoarer har i alla tider varit tillverkade i äkta läder. Så varför inte ha ett iPhone XS Max fodral i äkta läder? Det ger en snygg look till telefonen samtidigt som fodralet är hållbart och åldras snyggt ju mer du använder det. Vi har flera modeller av äkta läderfodral i vårt sortiment för att du ska kunna hitta det som passar dig bäst. Föredrar du istället ett fodral i konstläder har vi även ett stort utbud av det.

Snygga designfodral för iPhone XS Max

iPhone XS Max är toppmodellen av Apples telefoner från 2018. Skydda den med designerfodralet som den förtjänar för en riktigt lyxig look. Vi har fodral i exklusiva material och mönster så att telefonen behåller stilen trots att du skyddar den mot skador. iDeal Of Swedens erkänt snygga fodral är en rekommendation från oss om du är ute efter det bästa fodralet. De har flera olika modeller av fodral så att du hittar ett som passar perfekt för dig.