iPhone XR skal

Med ett mobilskal till iPhone XR sätter du din egen prägel på telefonen samtidigt som du skyddar den mot tråkigheter som repor, sprickor och smuts. Hos PhoneLife hittar du det bästa utbudet av iPhone XR skal i alla prisklasser. Allt från enkla skal till iPhone XR till lyxiga designerskal. Behöver du ett skal som tål stötar och hård tag? Var lugn, vi har även det. Håll din telefon som ny med ett skal från Spigen, iDeal Of Sweden, Ringke, tectTech eller något av våra andra kända varumärken. Se även vårt utbud av fodral och skärmskydd.
Filtrera (0)
Visar 34 av 34

Stötdämpande skal håller din iPhone XR hel

Det är svårt att undvika att slå i telefon i vardagen, den används ju så mycket. Ibland åker den även i marken och då kan det vara bra att ha ett skal som är riktigt stötdämpande. Med ett skal till iPhone XR från t.ex. Spigen får du snygg design och extra stötdämpande egenskaper utan att du gör telefonen varken klumpig eller ful. Andra varumärken som erbjuder extra stötskydd är Otterbox, Lifeprood, tectTech och Ringke.

Köp iPhone skal med schyssta villkor

När du handlar dina mobiltillbehör hos PhoneLife får du alltid ta del av våra generösa köpvillkor. Vi erbjuder exempelvis alltid fri frakt, snabb leverans hem till dig och 30 dagars öppet köp, om du inte skulle bli nöjd med något du beställt. Vi tar även seriöst på hanteringen av dina personuppgifter, så vi lagrar dem tryggt och använder dem inte i onödan och till sådant du inte givit tillåtelse till. För att det inte ska uppstå några oväntade kostnader när du handlar iPhone XR skal skickar vi alltid din beställning från vårt lager i Sverige. Undrar du över något mer är du varmt välkommen att kontakta vår kunniga kundtjänst!

Förpacka din iPhone XR i design och lyx

iPhone XR är en telefon som förtjänar det bästa tänkbara. Därför har vi samlat ett sortiment av riktigt bra skal som gör din telefon både lyxig och hållbar. Med ett designerskal från exempelvis iDeal Of Sweden kan du klä din telefon i marmor eller något annat av säsongens trendigaste mönster. Matcha skalet med din outfit för dagen och behåll stilen i alla lägen. Köpa dina lyxiga skal till iPhone XR med fri frakt idag.