iPhone XR fodral

För bästa skydd till din iPhone XR rekommenderar vi att du använder ett fodral. Då skyddar du mot skador runt om hela telefon. Vi har ett stort utbud av olika modeller av fodral från många välkända varumärken som låter dig skydda telefonen utan att den tappar stilen. Många av fodralen har avtagbart magnetskal, något som blivit populärt senaste året. Med ett plånboksfodral har du alltid med dig alla dina tillhörigheter vart du än går. Vi har även ett stort utbud av iPhone XR skal och skärmskydd.
Filter
22 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 22 av 22

Rymliga iPhone XR plånboksfodral

Har du som många andra många kort i din plånbok? Betalkort, bonuskort, pendlarkort, id. Och så några kvitton. I så fall är ett av våra iPhone XR plånboksfodral med extra många kortfack och fickor något för dig! Bästsäljaren är plånboksfodralet från CaseMe som har hela 11 kortfack, 3 sedelfickor och 1 dragkedjeförsett mynt/hörlursfack. Behöver du inte riktigt så många förvaringsmöjligheter har vi såklart även plånboksfodral med färre kortfack, allt från 4 till 1 kortfack. Har du exempelvis endast ett pendlarkort i fodralet kan Dux Ducis slimmade fodral vara något för dig. Det har en snygg design och kommer i flera färger. Är du ute efter plånboksfodral till en annan telefon? Kolla då vår sida för plånboksfodral här.

Smarta iPhone XR fodral med magnetskal

Tycker du det är jobbigt att behöva hålla i hela plånboken när du använder mobilen när du är hemma? Eller på kontoret? Då är de populära iPhone XR fodralen med avtagbart magnetskal fodralet du vill ha. Då kan du ta loss telefonen från det klumpiga fodralet när du inte behöver det. Som en bonus är de avtagbara magnetskalen ofta snyggt designade, så att telefonen behåller stilen i alla lägen.

Exklusiva fodral till iPhone XR

Din nya iPhone XR förtjänar ett riktigt lyxigt fodral. Det visar även upp vem du som användare är. Ett designerfodral visar att du är modemedveten ut i fingerspetsarna. Hos PhoneLife hittar du ett komplett sortiment av dem snyggaste iPhone XR fodralen. Eller var sägs om iDeal Of Swedens fodral Mayfair Velvet i lyxig sammet? I kombination med deras mönstrade skal är det den ultimata lyxförpackningen för din telefon.