iPhone X & XS skärmskydd

iPhone X och XS har en riktigt stor och färgrik skärm och är den första iPhonen som inte har någon hemknapp. Undvik repor och sprickor i skärmen med ett bra skärmskydd. Då behåller du skärpan i skärmen i många år. Hos PhoneLife hittar du dem bästa skärmskydden från dem största tillverkarna, som Copter och Zagg Invisibleshield. Vi har iPhone X och iPhone XS skärmskydd både i plast och härdat glas.
Filter
26 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 26 av 26

Bästa skärmskydden till iPhone X och XS

Se till att skydda skärmen på din telefon med ett skärmskydd som står emot stötar och vassa föremål i din vardag. Välj ett skärmskydd av bra kvalitet, det är värt det. iPhone X har en skärm som går kan till kant. Därför är ett heltäckande skärmskydd att rekommendera. Vi har heltäckande skärmskydd till iPhone X i härdat glas och flexibel plast. Välj det material du föredrar, det är en smaksak. Har du några frågor angående skärmskydd är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Skydda baksidan på iPhone X

Baksidan på iPhone X är tillverkad i glas och är därför ömtålig. Vill du behålla telefonens tunna och snygga design är kanske ett iPhone X skal inte något för dig. Använd då en skyddande baksida i härdat glas eller plast. Det kan skydda dig mot sprickor och fula repor om du råkar tappa eller slå i telefonen. Vill du ha ett skydd på både bak- och framsidan har vi set från exempelvis Copter, Zagg och Hat Prince.