iPhone X & XS skal

Matcha din iPhone X eller iPhone XS med ett riktigt bra och snyggt skal. Vi har samlat ett stort utbud av dem bästa skalen från många kända varumärken som Spigen och iDeal of Sweden. Så oavsett om du är ute efter ett stötdämpande TPU-skal eller ett exklusivt skal i t.ex. äkta läder eller marmor hittar du det hos oss. Köp dina iPhone X skal med fri frakt hos PhoneLife. Är du ute efter fodral till iPhone X eller XS hittar du det här.
Filter
17 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Skal till iPhone X och XS

Är du ute efter moderiktiga skal i marmor eller andra mönster rekommenderas ett skal från iDeal of Sweden. Vill du istället ha ett stöttåligt och designat hybridskal titta då på Spigen eller Otterbox. Vi har även många andra varumärken som tillverkar iPhone X skal, som Terrapin som erbjuder prisvärda skal med bra skyddsförmåga. Med rätt skal till din iPhone X eller XS håller du den hel och fin i många år. Ta det säkra före det osäkra och köp ditt iPhone X skal idag!

iPhone X skal i marmor och mönster

Som tidigare nämnt är iPhone X skal i marmor en riktig bästsäljare. Vi har marmorskal i flera färger och mönster. Allt från traditionell vit marmor till rosa marmor. Vi har även ett stort sortiment av skal med snygga mönster och färger. Sätt din egen prägel på telefonen när du smyckar den med ett skal. Med våra låga priser gör vi det även möjligt att ha flera skal. Matcha det med dagens outfit eller aktiviteter.

Spigen iPhone X skal som tål stötar

I vissa yrken och situationer är ett skal som tål hårda tag och stötar en nödvändighet. Med ett riktigt stöttåligt skal som Spigens Neo Hybrid eller Rugged Armor håller du telefonen hel och snygg i alla lägen. Förra var stöttåliga ska synonyma med stora fula skal. Men så är det inte längre. Våra stötsäkra skal är riktigt snygga och kommer från välkända varumärken som du kan lite på.

Originalskal från Apple till iPhone X

Att skydda sin iPhone X med Apples egna originalskal är för många givet. Och det är inte så konstigt då skalen är helt utvecklade för att passa sömlöst med telefonen. Apples iPhone X originalskal finns i både silikon och äkta läder. Med ett skal i läder ger du telefonen ett exklusivt utseende samtidigt som du håller den skyddad.

Byt skal när du vill

Ett skal är lätta att ta på och av telefonen. Du kan därför som tidigare nämnt byta skal beroende på vad du har på schemat för dagen eller vad du har på dig. Exempelvis kan ett stöttåligt skal vara bra när du åker skidor eller utövar annan aktivitet där skador kan uppstå relativt lätt. Efter skidbacken kan du snabbt och enkelt byta tillbaka till ett skal som är skönare att använda hemma framför brasan.

Varför köpa skal hos PhoneLife?

Utöver att erbjuda det största utbudet av bra iPhone X skal har vi på PhoneLife även bästa service och bästa villkoren. Du handlar alltid fraktfritt, med 30 dagars öppet köp och kan när som helst kontakta vår kunniga kundtjänst och snabbt få svar på dina frågor. Vi vill även att det ska vara tryggt att handla hos oss och har därför valt ut trygga betallösningar och erbjuder en helt krypterad hemsida. Välkommen till PhoneLife!