iPhone X & XS fodral

Se till att du skyddar din telefon med ett iPhone X fodral. Det ger din telefon längre livstid och motverkar fula skador som repor eller en sprucken skärm. Hos PhoneLife hittar du dem bästa fodralen till iPhone X. Utöver att skydda telefonen ger ett fodral ofta möjlighet att samla din plånbok och telefon på samma ställe. Förutom plånboksfodral är fodralen i hållbart äkta läder ett populärt val. Är det ett skal till iPhone X du är ute efter? Klicka här.
Filter
29 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 29 av 29

Köp fodral till iPhone X och XS online

PhoneLife är en webbutik som alltid är öppen och tillgänglig för dig att handla hos. Så beställ dina iPhone X fodral när det passar dig. Efter slutförd beställning skickar vi den snabbt och fraktfritt. Välj bland ett stort sortiment av mobilfodral från kända märken som iDeal of Sweden, Terrapin, Nillkin, CaseMe och DG.MING.

iPhone X fodral med magnet

Ett av våra mest populära fodral är magnetfodralet med avtagbart magnetiskt skal till iPhone X. Det låter dig plocka ur skalet som endast sitter fast med en magnet ur fodral, praktiskt när du är hemma, på kontoret eller reser. Bland annat erbjuder DG.MING, iDeal of Sweden och CaseMe fodral med magnetskal. Fodralen från CaseMe är våra kanske mest populära. De har en snygg design och har även extra många kortplatser i plånboken så att du alltid har allt du behöver med dig.

Smarta plånboksfodral till iPhone X/XS

Dem flesta av fodralen till Apple iPhone X och XS har en inbyggd plånbok, vilket är en mycket uppskattad funktion. I ett plånboksfodral samlar du alla dina tillhörigheter så att du inte behöver släpa runt på så många saker. Att plånboksfodralet dessutom skyddar hela telefonen mot skador är en bonus som kan vara värd mycket om telefonen åker i marken. Många av fodralen kan också bilda ett mobilställ vilket är skönt när du vill se på film, klipp eller serier på din iPhone X.