iPhone SE 2020 fodral

Ute efter ett komplett skydd till iPhone SE 2020? Då kan ett iPhone SE 2020 fodral vara det skydd du söker. Ett mobilfodral består av ett skal som telefonen sitter fast i och ett lock som fälls över skärmen. På så sätt får du skydd mot skador på framsida, baksida och kanterna. Många av fodralen har inbyggd plånbok, även kallade plånboksfodral. Köp ditt iPhone SE 2020 fodral med fri frakt från PhoneLife idag. Vi har även ett stort utbud av skal och skärmskydd till telefonen.

Filter
53 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 50 av 53

Fodral till iPhone SE 2nd generation

PhoneLife gör det lätt för dig att hitta ett riktigt bra mobilfodral till iPhone SE (andra generationen från 2020). Vi har samlat ett stort utbud av hållbara, snygga och prisvärda fodral som skyddar telefonen mot skador och repor i alla situationer. Du hittar fodral från kända varumärken som iDeal Of Sweden, Terrapin och CaseMe.


Magnetfodral till iPhone SE 2020

En smart lösning på ett komplett mobilskydd är det så kallade magnetfodralet. Det är ett mobilfodral med avtagbart skal. Skalet fästs enkelt med magneter så att du kan ta loss telefonen från fodralet när du vill - utan att telefonen tappar sitt skydd. Ofta räcker skalet som skydd när du är hemma, på kontoret eller på semester. Vi har flera modeller av magnetfodral till iPhone SE från 2020. DG.MING, CaseMe och iDeal Of Sweden är några varumärken som erbjuder magnetfodral.