iPhone 8 Plus fodral

Välkommen till PhoneLife! Här hittar du ett stort sortiment av bra fodral till iPhone 8 Plus. Vi har allt från lyxiga designfodral till mönstrade och färgglada fodral. Kanske är du ute efter ett bra fodral i äkta läder eller ett tunt med kortfack? Vi har valt fodralen i vårt sortiment med omsorg för att det ska finnas något som passar allas smak och prisklass. Är du istället ute efter ett skal till telefonen? Se alla skal här.
Filter
27 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 27 av 27

Bästa fodralen till iPhone 8 Plus

Det är viktigt att skydda sin telefon, den utsätts för stötar, slag och fall hela tiden. Landar telefonen olyckligt när du tappar eller slår i den kan skärmen i värsta fall spricka. Det är både tråkigt och dyrt. Skydda därför telefonen med ett fodral som håller hög kvalitet och som håller för din vardag. Hos PhoneLife har vi samlat dem bästa fodralen till iPhone 8 Plus så att du ska kunna känna dig trygg med att använda din telefon som du vill.

iPhone 8 Plus fodral i äkta läder

Att ha en väska är för många en självklarhet, så varför inte också ha ett mobilfodral i äkta läder? Vi har flera fodral i äkta läder till iPhone 8 Plus i sortimentet. Det som är mest populärt är det från Terrapin som har en klassisk och stilren design och många kortfack. Det finns i flera färger så att du kan välja. Ska det vara svart, brunt eller cognac? Ett fodral i äkta läder håller länge och står emot slitage som uppstår i vardagen bra.