iPhone 8 fodral

Med ett bra fodral till iPhone 8 skyddar du runt om hela telefonen. På så vis undviker du repor och andra skador som lätt kan uppstå i vardagen, hur försiktig du än är med telefonen. Vi har samlat ett stort utbud av bra, snygga och hållbara Apple iPhone 8 fodral. Vi har exempelvis fodral i äkta läder och fodral med magnet, som låter dig ta loss telefonen från fodralet när du inte behöver det.
Filter
52 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 50 av 52

Lyxiga fodral till iPhone 8

Är du ute efter ett exklusivt fodral till din Apple iPhone 8 så behöver du inte leta längre. Vi har lyxiga fodral och väskor till iPhone 8 från bland annat iDeal Of Sweden. Deras bästsäljarna Magnet Wallet+ och Fashion Wallet finns i sortimentet så väl som nyheten Mayfair Clutch.

iPhone 8 plånboksfodral i äkta läder

Få saker ger en genuin och klassisk känsla på mobilen som ett fodral i äkta läder. Hållbart är det också, ju mer du använder det ju snyggare blir det. Är du ute efter ett fodral i äkta läder till iPhone 8 rekommenderas det från Terrapin. Det har en klassisk look, många kortfack och skyddar telefonen exemplariskt.

Fodral med magnet till Apple iPhone 8

Att kunna ta ur telefonen ur fodralet och ändå ha den skyddad är något som på senare till blivit mycket uppskattat. Vi har därför flertalet fodral med avtagbart magnetskal så att du kan använda telefonen utan hela fodralet, t.ex. när du är hemma, på kontoret eller reser. Fodralen som toppar listorna är de från CaseMe och DG.MING.