iPhone 7 fodral

Fodral med avtagbart magnetskal eller ett i äkta läder? Ett med extra många kortfack i plånboken? Ja det finns många fodral till iPhone 7 att välja bland, allt för att täcka dina behov och smak. Allt från billiga fodral till lyxiga i äkta läder. På PhoneLife har vi många års erfarenhet av mobilfodral och har med hjälp av det fyllt vårt sortiment med dem bästa fodralen.
Filter
52 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 50 av 52

Snygga och praktiska iPhone 7 fodral

Skydda runt och hela din iPhone 7 med ett fodral. På senare tid har fodral med avtagbart magnetskal blivit mycket populära. Vi erbjuder därför ett flertal av bra modeller från bland annat CaseMe, iDeal of Sweden och DG.MING. Alla fodral beställer du med fri och snabb leverans hela vägen hem till dig. Uppstår det några frågor är vår kundtjänst alltid tillgänglig för att svara på dem.

Plånboksfodral till iPhone 7

Den överlägset mest sålda typen av fodral till iPhone 7 är plånboksfodralet. Ett plånboksfodral är ett smart fodral som skyddar runt om telefonen och adderar en plånbok. Ofta i form av kortfack och sedelfickor på insidan av locket som skyddar skärmen. Vi har ett stort utbud av plånboksfodral till iPhone 7 och du handlar alltid med fri frakt och snabb leverans. Har du många kort kan ett fodral med extra många kortfack vara smidigt. CaseMe tillverkar ett fodral som är uppskattat och har många kortfack.