iPhone 12 skal

Passa på att fynda ett nytt och billigt iPhone 12 skal hos oss på PhoneLife. Ett mobilskal är det enklaste och billigaste sättet att både ge en trendkänsla och ett bra skydd för din telefon. Välj skal med olika färger, material och finesser.


Bästa finesserna i ditt mobilskal

Hos oss kan du hitta de enklaste av mobilskal till iPhone 12 men också en rad avancerade varianter med kortfack och utfällbara ringar. Ringarna är till för att lättare kunna hålla eller ställa din telefon vid selfie tagningar, filmtittande och dylikt. Alla våra skal skyddar mycket effektivt från stötar och skrapande och låter också repor och sprickor hålla sig borta, både på kanterna och baksidan. De är också utformade på det sättet att knappar, kamera och andra funktioner blir lika tillgängliga. I de fall du vill skydda kameran extra mycket kan du välja ett iPhone 12 skal med lucka att dra för kameran när den inte används. Köp enkla, vanliga iPhone 12 skal eller välj ett tvådelat skal som skyddar hela telefonen.

Filtrera (0)
Visar 50 av 153

Kombinera skal till andra iPhone 12-modeller

Ett iPhone 12 skal kan också passa lika bra till en annan iPhone 12-modell som släpps under hösten 2020, nämligen iPhone 12 Pro. Läs alltid på produktbeskrivningen när du ska fynda mobilskal för att se vilka modeller skalet är kompatibelt med.


Snygga och greppvänliga mobilskal

Ett skal ska inte bara vara snyggt på telefonen och ge den en ny design – det ska även förhindra att handen halkar och att du tappar telefonen i backen. Alla mobilskalen i vårt utbud är extra greppvänliga så att du kan hålla din iPhone 12 stadigt i handen.


Ett case för din kära iPhone

Dagens olika mobilcase eller skal som man också kallar dem, har uppdaterats och kommer numera med ett flertal funktioner, det ena tuffare och trendigare än det andra. Du kan till exempel hitta vattentäta case, extra hårda case, eller med en speciell stötdämpning på yttersidan.


Tunna iPhone 12 skal

Om du tycker att vissa skal känns otympliga och tar för mycket plats ska du satsa på ett tunnare mobilskal för iPhone 12. Bara för att du har ett tunnare ska betyder inte det att de skyddar telefonen mindre. De behöver heller inte ha färre detaljer bara för att de är annorlunda i tjocklek.

Fördelen med tunna iPhone 12 mobilskal
- Du kan lättare bära med dig telefonen även i fickan eller i en mindre väska
- Telefonen ser smäckrare ut och passar både till vardags och till festligare tillfällen
- Bra för dig som egentligen inte gillar skal men som ändå vill ha ett skydd för mobilen

Du kan idag hitta ultratunna iPhone 12 case som i stort sett knappt syns runt din telefon. De är mycket smidiga för dig som normalt inte är alltför förtjust i ett skal men som ändå vill skona mobilen från repor och krosskador. Här på PhoneLife kan du hitta riktigt tunna iPhone 12 skal samt de lite tjockare varianterna beroende på vad du gillar. Till tunna skal räknas även de genomskinliga så att de inte ens syns när du bär omkring på telefonen.


Tjocka iPhone 12 mobilskal

För dig som är ute efter ett mellanting mellan skal och fodral kan ett tjockt iPhone 12 mobilskal vara en bra idé. Dessa kan ha små kortfack för kollektivtrafikkorten och kreditkorten samt små minifack för kvitton etcetera. De är inte lika tjocka som ett fodral men skyddar dock lika bra och kan ha samma egenskaper med förvaring.


Olika typer av tjocka mobilskal
- Med extra tjocka hörn för att undslippa att telefonen blir kantstött
- Extra stötdämpande funktioner på olika ställen
- Med fack och utrymmen för kort, mynt och sedlar
- Blandningar av fodral och mobilskal med fack med dragkedja, mobilställ etcetera


Multislot-skalen

Kanske har du redan hört talas om ett multislot skal för iPhone 12? De finns för de flesta telefonmodeller och är en slags mix av ett plånboksfodral och ett vanligt mobilskal. Multislot-modellen har hamnat långt upp på listorna över köpta iPhone 12 skal eftersom de både är snygga och praktiska.

Istället för att sätta in din iPhone 12 i ett fodral blir den mera tillgänglig med multislot skalet. Dock finns det fack och förvaringsmöjligheter på baksidan av skalet, en så kallad dold plånbok men av betydligt enklare format. Är du sugen på ett multislot skal kan du hitta dem här på PhoneLife. Kortfacken hålls dolda så att korten inte syns när du tar upp telefonen. Skalet i sig är stötdämpande och resten är gjort av äkta läder eller TPU.


Vilken färg ska jag välja till mitt iPhone 12 case?

Utbudet av färger och mönster till iPhone 12 mobilskal är oändligt och det kommer bara fler och fler. Även här på PhoneLife ser vi till att ta in en rad snygga färger och mönster för att passa alla smaker.

Ibland kan det vara svårt att veta vilken färg eller vilket motiv som känns du just för stunden. Därför rekommenderas du att skaffa flera skal som inte bara ger dig valfrihet i vardagen, utan som också spar på alla dina skal så de inte blir för smutsiga snabbt. Varierar du skalen blir det både mer hygieniskt och roligare. Köp gärna neutrala färger för att ha till kontoret eller under det kalla halvåret, och varva med färgglada skal som turkos, senapsgult och knallrött när du känner dig känslosam eller glad. En färg säger så mycket – uttryck dig på ett så enkelt vis med ett vanligt iPhone 12 case. Addera en smart mobilhållare eller en liten läcker nyckelring till telefonen för att pimpa den helt enligt dina mått.


Vanliga frågor och svar

Är case och mobilskal samma sak?

Ja, case är det engelska ordet som numera har blivit försvenskat och som ligger på mångas läppar. Ett case är det vanliga skalet som du sätter på telefonen med ett klick. Dock finns det flera olika case som exempelvis flexicase – ett något styvare skal och där tillverkaren också har ägnat lite mer tid åt kreativitet och design.

Vilket Iphone 12-case eller mobilskal skyddar bäst?

Fundera på hur hårdhänt och klumpig du är med din telefon och välj mobilskal utifrån det. Kanske du aldrig brukar tappa telefonen, då kan ett vanligt skal passa bra. Om du vet med dig att du vistas i miljöer där telefonen lättare kan tappas eller komma till skada, rekommenderas du ett tåligare och tuffare skal. Då kan även ett komboskal vara en idé. Sedan kommer vi till designaspekten. Välj ett case som just du gillar och som passar din stil, både vad gäller tjocklek, färg och motiv.

Var kan man köpa fina mobilskal?

Till nya iPhone 12 kan du välja alltifrån vattentäta och extra reptåliga skal till dubbla varianter som skyddar hela din telefon på alla sidor. Vårt bästa tips är självfallet att kika vidare i PhoneLifes stora sortiment av iPhone 12 case, i vilket du kan hitta både klassiska, trendiga och unika mobilskal – alla till bra priser och i hög kvalitet för att skydda din iPhone 12 på bästa sätt!