iPhone 12 skal

Passa på att fynda ett nytt och billigt iPhone 12 skal hos oss på PhoneLife. Ett mobilskal är det enklaste och billigaste sättet att både ge en trendkänsla och ett bra skydd för din telefon. Välj skal med olika färger, material och finesser.


Bästa finesserna i ditt mobilskal

Hos oss kan du hitta de enklaste av mobilskal till iPhone 12 men också en rad avancerade varianter med kortfack och utfällbara ringar. Ringarna är till för att lättare kunna hålla eller ställa din telefon vid selfie tagningar, filmtittande och dylikt. Alla våra skal skyddar mycket effektivt från stötar och skrapande och låter också repor och sprickor hålla sig borta, både på kanterna och baksidan. De är också utformade på det sättet att knappar, kamera och andra funktioner blir lika tillgängliga. I de fall du vill skydda kameran extra mycket kan du välja ett iPhone 12 skal med lucka att dra för kameran när den inte används. Köp enkla, vanliga iPhone 12 skal eller välj ett tvådelat skal som skyddar hela telefonen.

Filtrera (0)
Visar 50 av 133

Kombinera skal till andra iPhone 12-modeller

Ett iPhone 12 skal kan också passa lika bra till en annan iPhone 12-modell som släpps under hösten 2020, nämligen iPhone 12 Pro. Läs alltid på produktbeskrivningen när du ska fynda mobilskal för att se vilka modeller skalet är kompatibelt med.


Snygga och greppvänliga mobilskal

Ett skal ska inte bara vara snyggt på telefonen och ge den en ny design – det ska även förhindra att handen halkar och att du tappar telefonen i backen. Alla mobilskalen i vårt utbud är extra greppvänliga så att du kan hålla din iPhone 12 stadigt i handen.


Ett case för din kära iPhone

Dagens olika mobilcase eller skal som man också kallar dem, har uppdaterats och kommer numera med ett flertal funktioner, det ena tuffare och trendigare än det andra. Du kan till exempel hitta vattentäta case, extra hårda case, eller med en speciell stötdämpning på yttersidan.


Vanliga frågor och svar

Är case och mobilskal samma sak?

Ja, case är det engelska ordet som numera har blivit försvenskat och som ligger på mångas läppar. Ett case är det vanliga skalet som du sätter på telefonen med ett klick. Dock finns det flera olika case som exempelvis flexicase – ett något styvare skal och där tillverkaren också har ägnat lite mer tid åt kreativitet och design.

Vilket Iphone 12-case eller mobilskal skyddar bäst?

Fundera på hur hårdhänt och klumpig du är med din telefon och välj mobilskal utifrån det. Kanske du aldrig brukar tappa telefonen, då kan ett vanligt skal passa bra. Om du vet med dig att du vistas i miljöer där telefonen lättare kan tappas eller komma till skada, rekommenderas du ett tåligare och tuffare skal. Då kan även ett komboskal vara en idé. Sedan kommer vi till designaspekten. Välj ett case som just du gillar och som passar din stil, både vad gäller tjocklek, färg och motiv.

Var kan man köpa fina mobilskal?

Till nya iPhone 12 kan du välja alltifrån vattentäta och extra reptåliga skal till dubbla varianter som skyddar hela din telefon på alla sidor. Vårt bästa tips är självfallet att kika vidare i PhoneLifes stora sortiment av iPhone 12 case, i vilket du kan hitta både klassiska, trendiga och unika mobilskal – alla till bra priser och i hög kvalitet för att skydda din iPhone 12 på bästa sätt!