iPhone 12 fodral

Hos PhoneLife hittar du de finaste och bästa iPhone 12 fodralen att skydda och bära din telefon i. Mobilfodralet fokuserar både på att täcka och hålla din telefon så den inte går sönder, samt att ge utrymme också för kort, kvitton och kontanter – som en riktig plånbok.


Allt i ett enda mobilfodral iPhone 12

Ett fodral för en iPhone 12 ger dig många möjligheter till att bära med dig det viktigaste såsom kreditkorten, extra kontanter, små mynt, kvitton som måste sparas samt andra viktiga handlingar som kan vara bra – kanske körkort och busskort med mera.
Det allra viktigaste är emellertid det magnetiska stället som du lägger in telefonen i så att den transporteras säkert och smidigt och kan tas upp och användas när som helst.


Go handsfree med det praktiska mobilfodralet

Utöver de små facken som rymmer dina viktigaste och minsta papper kan ett iPhone 12 mobilfodral även ställas upp på olika sätt så att telefonen kan användas även om du inte måste hålla i den. Ett mobilställ inuti fodralet gör det enkelt att kolla på filmer, videoklipp eller musikvideos helt handsfree. Låt barnen sitta tyst och snällt i bilen med fodralet och telefonen nära till hands och njuta av den nya högupplösta skärmen på iPhone 12 när de ser på film eller serier.

Filter
56 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 50 av 56

Riktigt snygga fodral med trendfokus

På PhoneLife överdriver vi inte när vi säger att de iPhone 12 fodral vi tar in är några av de snyggaste och trendigaste som finns. De passar till alla åldrar, kön och smaker. Köp hem ett klassiskt läderfodral i brunt som blir vackert till en färggrann höstlook, eller ett dekorerat mobilfodral i en klar färg med motiv som ger en uttrycksfull känsla till resten av din klädsel året runt.

Hos oss kan du hitta riktigt snygga fodral för iPhone 12 i olika färger, med en tunnare eller tjockare approach som ryms lätt i fickan eller i handväskan. Hitta ditt favoritfodral för din nya iPhone 12 redan idag!


Vanliga frågor och svar

Vad är skillnad mellan vanliga och slimmade mobilfodral för iPhone 12?

Ett slimmat fodral är som det låter, ett tunnare fodral. Den mindre tjockleken kan ha att göra med att mobilfodralet är gjort av ett tunnare material eller att antalet fack är mindre. Ett slimmat fodral är skönt att ha om du inte vill att det ska bli otympligt i en mindre handväska eller när du vill stoppa det i jackfickan utan att det ska bli för tungt. I övrigt har båda varianterna av fodral samma egenskaper – att hålla kort, kontanter och telefon i säkert förvar.

Vilket mobilfodral till iPhone 12 passar mig?

Är du ute efter ett mobilfodral för iPhone 12 i lite exklusivare variant, eller är det ett casual fodral för stadslivet som du känner mer är din stil? På PhoneLife hittar du ett brett sortiment av både klassiska läderfodral med många fack och olika färger, och enklare varianter i form av sleevefodral där du lätt som en plätt stoppar ner din telefon och drar åt remmen. Flera av våra mobilfodral för iPhone 12 har också karbinhakar som är smidiga när du tränar eller rör på dig mycket samt när du är rädd för att tappa fodralet ute på stan.

Vilka varumärken säljer mobilfodral för iPhone 12?

Välj ett kvalitativt och snyggt mobilfodral till din nya, fina iPhone 12. De ledande varumärkena som specialiserat sig på skal och fodral är bland andra Spigen, UAG och tectTech med flera. Självklart tar vi bara in det bästa i fodralväg här hos PhoneLife, och du hittar bara originalversioner. Är du sugen på ett lite lyxigare fodral kan iDeal of Sweden sitta fint. Deras fodral är verkligen baserade på de senaste modetrenderna och gör att du kan använda fodralet till mer än ett mobilskydd – nämligen också som en cool accessoar.