iPhone 12 Pro skärmskydd

Undvik att displayen på din iPhone 12 Pro förstörs genom repor och krossat glas. Med ett skärmskydd är dessa problem ett minne blott. Hos PhoneLife kan du hitta skärmskydd för iPhone 12 Pro i olika varianter som flytande, självreparerande och ordinarie i till exempel härdat glas.


Skärmen – telefonens känsligaste del

En mobilskärm är känslig mot alltför hårda fall och stötar och har du oturen med dig kan du spräcka skärmen så att telefonen blir näst intill oanvändbar. Med ett iPhone 12 Pro skärmskydd får du exakt samma stil på din telefon eftersom skärmskyddet inte syns.

På PhoneLife kan du hitta iPhone 12 Pro skärmskydd i följande varianter:
- Flytande format – Det flytande skärmskyddet passar även andra mobiltelefonmodeller och stryks på skärmen för att stelna. Det är helt osynligt och fungerar som ett riktigt bra skydd.
- Självreparerande skydd – Får du en repa eller någon form av skråma på ett självreparerande skärmskydd behöver du inte oroa dig. Skyddet har en självreparerande funktion som gör det helt och fint igen.
- Härdat glas eller plastskydd – Ett vanligt skärmskydd i härdat glas eller plast fästs på skärmen. Se till att undvika bubblor om det är ett plastskydd när du sätter på det.


iPhone 12 Pro skärmskydd – En billig försäkring

Skärmskydd är en av de bästa och billigaste försäkringarna du kan använda till din telefon. det är hur enkelt som helst att fästa på displayen och det gör att din iPhone 12 Pro håller sig utom skada. När en skärm krossas kan det vara farligt att röra vid den eftersom du kan skada dina fingrar. Med skärmskyddet slipper du orosmomenten.

Våra iPhone 12 Pro skärmskydd kommer i en fin förpackning och är redo att sättas på telefonen direkt. Du får även skärmrengöring eftersom det är viktigt att du rengör skärmen innan skyddet sätts på.

Filter
42 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 42 av 42