iPhone 12 Pro skal

Ett skal för din iPhone 12 Pro är ett måste om du vill ha ett grundläggande skydd för den. Skalen från PhoneLifes sortiment kommer från riktigt bra märken som Spigen, Ringke, SUPCASE och RhinoShield.


Vad skyddar ett skal mot?

Mobilskal är det perfekta basskyddet när du vill hålla fukt, damm och hårda stötar så långt borta som möjligt. Om din telefon ändå skulle råka ut för något av dessa så är troligheten lägre att det skadar din telefon på ett märkbart sätt och att du faktiskt slipper tråkiga skråmor. Du kommer att tacka dig själv för att du investerat i ett praktiskt iPhone 12 Pro skal när din telefon faller ur din hand av misstag.


Trendiga och funktionella skal

De iPhone 12 Pro mobilskal som finns i PhoneLifes sortiment är en perfekt kombo av design och funktionalitet. Välj mellan olika färger i neutrala toner eller gå all in för en liten utstickare med stark färg eller med något mönster eller motiv. Ett iPhone 12 Pro mobilskal blir både en fin accessoar som ger din telefon ett fräschare utseende längre, och ett skydd som ökar dess livslängd. Stick ut från mängden med ett iPhone 12 Pro skal!


Kika på fler tillbehör hos PhoneLife

Om du vill få ut det maximala av din iPhone 12 Pro och låta den vara helt intakt så länge det bara går, kan du satsa på att skaffa fler tillbehör såsom ett skärmskydd. Ett skärmskydd fungerar som en skyddande hinna på displayen och motverkar att den krossas eller repas. Tillsammans med ett mobilskal har du den kompletta utrustningen. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst!

Filter
13 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)