iPhone 12 Pro skal

Ett skal för din iPhone 12 Pro är ett måste om du vill ha ett grundläggande skydd för den. Skalen från PhoneLifes sortiment kommer från riktigt bra märken som Spigen, Ringke, SUPCASE och RhinoShield.


Vad skyddar ett skal mot?

Mobilskal är det perfekta basskyddet när du vill hålla fukt, damm och hårda stötar så långt borta som möjligt. Om din telefon ändå skulle råka ut för något av dessa så är troligheten lägre att det skadar din telefon på ett märkbart sätt och att du faktiskt slipper tråkiga skråmor. Du kommer att tacka dig själv för att du investerat i ett praktiskt iPhone 12 Pro skal när din telefon faller ur din hand av misstag.


Trendiga och funktionella skal

De iPhone 12 Pro mobilskal som finns i PhoneLifes sortiment är en perfekt kombo av design och funktionalitet. Välj mellan olika färger i neutrala toner eller gå all in för en liten utstickare med stark färg eller med något mönster eller motiv. Ett iPhone 12 Pro mobilskal blir både en fin accessoar som ger din telefon ett fräschare utseende längre, och ett skydd som ökar dess livslängd. Stick ut från mängden med ett iPhone 12 Pro skal!


Kika på fler tillbehör hos PhoneLife

Om du vill få ut det maximala av din iPhone 12 Pro och låta den vara helt intakt så länge det bara går, kan du satsa på att skaffa fler tillbehör såsom ett skärmskydd. Ett skärmskydd fungerar som en skyddande hinna på displayen och motverkar att den krossas eller repas. Tillsammans med ett mobilskal har du den kompletta utrustningen. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst!

Filtrera (0)
Visar 50 av 155

Ett case för alla tillfällen och smaker

När du köper ett mobilskal av oss till din iPhone 12 Pro kan du ta flera faktorer i beaktande. Är det ett speciellt märke du är ute efter? Ett visst material som du är van vid i dina andra case och som du tycker är extra bra? Eller är det helt enkelt designen och utformandet av skalet som väcker uppmärksamhet när du fyndar? Hos PhoneLife ser vi alltid till att hålla ett brett utbud nära till hands, så att du får det du söker så snabbt som möjligt.


Vanliga frågor och svar


Fungerar ett skal till iPhone 12 Pro även till andra iPhone 12-modeller?

Många av våra mobilskal som du hittar här hos PhoneLife passar både för en iPhone 12 och en iPhone 12 Pro. Huruvida de är kompatibla till olika iPhone 12-modeller står skrivet under varje produkttext som du ser direkt innan du ens har klickat dig in på respektive produkt. Ett case till en Iphone 12 Pro Max brukar dock endast fungera till just den modellen eftersom den är aningen annorlunda i storleken.

Vilka case kan ni rekommendera?

Det beror helt och hållet på vilken smak och vilka behov du har. I vårt utbud kommer det kontinuerligt in nya mobilskal och coola case för iPhone 12 Pro. Om du vill ha ett riktigt tufft och “spexigt” skal i modernt utförande kan du prova ett case från Spigen, Utterbox eller UAG. Vi vill även tipsa om det ultramoderna och trendiga CaseMe Multi-slot skalet som både är skal och plånbok i ett utan att för den sakens skull klassas som mobilfodral. Med det skalet kan din telefon transformeras till mini-tv, plånbok, kreditkortshållare och en vanlig mobil.

Finns det återvinningsbara skal?

Ja visst gör det det! Vi har flera exempel bland annat ett från UAG. När miljön hamnar allt mer i fokus vill inte vi vara sämre. Leta efter återvinningsbara eller bio-skal för att bidra till klimattänket, du också!