iPhone 12 Pro fodral

Ett plånboksfodral för iPhone 12 Pro är både praktiskt och snyggt. Välj ett fint fodral till dig själv eller ge bort som present till någon du tycker om. Det kommer absolut att uppskattas. Här på PhoneLife har vi många iPhone 12 Pro fodral från stora varumärken, alla fodral i slitstarkt material och där du kan använda fack och fickor, mobilställ och magnetfunktion i ett.


Vilket fodral fastnar du för?

Vet du redan vilket sorts iPhone 12 pro fodral du är sugen på eller kanske känner du för att snegla igenom hela sortimentet innan du bestämmer dig? Hos oss kan du välja mellan material som exempelvis äkta läder i flera färger och lite tunnare mobilfodral i konstläder som lättare ryms i en ficka eller en liten handväska.


Matcha fodralet med andra prylar

Många tycker om att köpa ett fodral till sin mobiltelefon som också kan gå helt i linje med den personliga stilen eller till andra ägodelar och tillbehör.

Stiltips!
- Matcha din telefon med dina earbuds, hörlurar eller headset
- Låt ditt fodral passa din powerbank
- Har du en smartphone-rem att hänga om halsen – låt det fungera till ditt fodral
- Har du en mobilhållare/pop socket så kan fodralet låta matchas med den


Magnetisk funktion för att hålla din iPhone 12 Pro på plats

Våra plånboksfodral till iPhone 12 Pro kommer med en magnetisk funktion som håller fast din telefon när den ligger i fodralet. På så sätt slipper du drabbas av en tappad mobil så fort du öppnar fodralet.


Se klipp och filmer med mobilstället

Vill du kunna ställa din iPhone 12 Pro upp när du eller dina barn kanske ser på film eller klipp? Med våra iPhone 12 Pro fodral kan du göra det tack vare mobilstället som ingår i fodralet. Njut av film var du vill!

Filter
42 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 42 av 42