iPhone 12 Pro fodral

Ett plånboksfodral för iPhone 12 Pro är både praktiskt och snyggt. Välj ett fint fodral till dig själv eller ge bort som present till någon du tycker om. Det kommer absolut att uppskattas. Här på PhoneLife har vi många iPhone 12 Pro fodral från stora varumärken, alla fodral i slitstarkt material och där du kan använda fack och fickor, mobilställ och magnetfunktion i ett.


Vilket fodral fastnar du för?

Vet du redan vilket sorts iPhone 12 pro fodral du är sugen på eller kanske känner du för att snegla igenom hela sortimentet innan du bestämmer dig? Hos oss kan du välja mellan material som exempelvis äkta läder i flera färger och lite tunnare mobilfodral i konstläder som lättare ryms i en ficka eller en liten handväska.


Matcha fodralet med andra prylar

Många tycker om att köpa ett fodral till sin mobiltelefon som också kan gå helt i linje med den personliga stilen eller till andra ägodelar och tillbehör.

Stiltips!
- Matcha din telefon med dina earbuds, hörlurar eller headset
- Låt ditt fodral passa din powerbank
- Har du en smartphone-rem att hänga om halsen – låt det fungera till ditt fodral
- Har du en mobilhållare/pop socket så kan fodralet låta matchas med den


Magnetisk funktion för att hålla din iPhone 12 Pro på plats

Våra plånboksfodral till iPhone 12 Pro kommer med en magnetisk funktion som håller fast din telefon när den ligger i fodralet. På så sätt slipper du drabbas av en tappad mobil så fort du öppnar fodralet.


Se klipp och filmer med mobilstället

Vill du kunna ställa din iPhone 12 Pro upp när du eller dina barn kanske ser på film eller klipp? Med våra iPhone 12 Pro fodral kan du göra det tack vare mobilstället som ingår i fodralet. Njut av film var du vill!

Filter
59 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 50 av 59

Vanliga frågor och svar


Hur många fack har ett mobilfodral för en iPhone 12 Pro?

Ett mobilfodral kan vara både spartanskt när det gäller fack, och ha betydligt fler fack än en vanlig plånbok – allt beror på vad du letar efter. Hos PhoneLife kan du fynda mobilfodral för din iPhone 12 Pro med fler eller färre fack. Vanligtvis hittar du mobilfodral med cirka 4 fack, både för kreditkort, för mynt och för sedlar och kvitton, men du kan även hitta multi-fodral med runt 10 kortfack. Fundera på vad just du behöver och vill plocka med dig i ditt fodral innan du köper. Kanske har du många kredit- och bankkort som du varvar mellan, samt andra kort för exempelvis kollektivtrafiken, medlemskort av olika slag med mera.

Har alla mobilfodral en ställfunktion?

Alla mobilfodral har inte ett mobilställ som lämpar sig för att se filmer och klipp, men i stort sett alla fodral som PhoneLife säljer i sitt sortiment, har det. Även de slimmade och enklare varianterna. Faktum är att de flesta mobilägare gillar att använda telefonen till filmtittande då och då, eller kanske för att spela på och så vidare. Vi rekommenderar att du väljer ett mobilfodral med ställ när du ska köpa ett.

Hur håller sig min iPhone 12 Pro på plats i fodralet?

Ett mobilfodral brukar vara utrustad med en magnetisk remsa samt ett omhuldande skydd där telefonen ska sitta. Magnetremsan förhindrar telefonen att halka ur från sin plats även när fodralet råkar öppnas av misstag. Om du emellertid slänger runt fodralet alltför mycket bör du trots allt vara försiktig. Försök att ha som vana att stänga ditt mobilfodral till iPhone 12 Pro genom magnetspännet på utsidan när du inte använder fodralet. Annars riskerar även kort och sedlar att slinka iväg även om facken är tighta och håller dem på plats.