iPhone 12 Pro Max skärmskydd

Tillåt inte en enda spricka, repa eller skråma förstöra din lyxiga iPhone 12 Pro Max display. Ett skärmskydd är det billigaste och smartaste beslutet att ta när du vill ha basskydd för din mobilskärm. Hitta det i olika former hos PhoneLife.


Det sitter i skärmen på iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max kommer att bli känd för sin 6,7 tums OLED-skärm och därför bör du skydda den så mycket som möjligt. Ett skärmskydd stöter bort smuts och hindrar din fina telefon från att bli repig. PhoneLife kan erbjuda dig flera sorter av skärmskydd, såsom vanliga som fästs utanpå displayen, självreparerande och flytande varianter som gnids ut och torkar på skärmen.


Ett osynligt skydd

Fördelen med ett iPhone 12 Pro Max skärmskydd är att det motverkar skada på telefondisplayen samtidigt som det faktiskt inte syns alls. Den flytande varianten lämnar efter sig en totalt osynlig hinna och så gör även de andra skärmskydden, oavsett om de är självreparerande eller inte.


iPhone 12 Pro Max skärmskydd från PhoneLife

Se till att du har ett skärmskydd med ens du får hem din fina iPhone 12 Pro Max. För att skydda din display har vi iPhone 12 Pro Max skärmskydd från varumärken som Copter och Spigen med flera. Komplettera gärna med ett skal eller ett fodral så du slipper vara orolig att telefonen ska få stötta kanter eller ful yta av fingeravtryck och smuts. Vi har allt i vårt sortiment så välkommen att kika mer. Har du frågor kan du kontakta vår support som alltid är där för att ta emot synpunkter eller svara på frågor.

Filter
36 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 36 av 36