iPhone 12 Pro Max skal

Hitta riktigt trendiga mobilskal för iPhone 12 Pro Max med snyggt mönster, coola motiv eller i läder. Låt det passa tillsammans med dina hörlurar, din väska eller dina andra accessoarer. I PhoneLifes sortiment hittar du iPhone 12 Pro Max skal som passar till alla livsstilar och tillfällen.


Låt smuts och damm stanna utanför

Mobilskal är behändiga tack vare att de lätt går att knäppa på mobilen och för att de skyddar telefonens kanter och dämpar stötar. Skal gör det mycket lättare för dammpartiklar, smuts och fett att hålla sig på avstånd och det skyddar även mot vatten när det till exempel regnar eller snöar ute. Du slipper också repor på telefonen när du lägger den ifrån dig. Skalen har öppningar för knappar och kamera så att du lätt kommer åt varenda funktion när du använder den. Om du har övriga frågor om iPhone 12 Pro Max skal är du mer än välkommen att kontakta PhoneLifes kundtjänst som alltid är idel öra!


Välj bland många skal för iPhone 12 Pro Max

För din iPhone 12 Pro Max har du flera mobilskal att välja på. Prova exempelvis skal från varumärken som tectTech eller Dux Ducis. Ett funktionellt stiltips är att välja hybridskalet från tectTech, ett tvådelat skal i hårdplast och TPU med greppvänlighet och snygg dekor utanpå skalet.


Kombinera skal och hörlurar

En läcker kombination av färger till mobilskal och hörlurar gör att du sticker ut från mängden. Välj till exempel hörlurar i guldfärgat och kombinera dem med ett skal av brunt äkta läder. iPhone 12 Pro Max skal kan även vara intressanta att kombinera till din Smartwatch eller liknande. Låt fantasin skena och tveka inte att titta igenom vårt utbud för att hitta det du söker!

Filtrera (0)
Visar 50 av 94