iPhone 12 Pro Max skal

Hitta riktigt trendiga mobilskal för iPhone 12 Pro Max med snyggt mönster, coola motiv eller i läder. Låt det passa tillsammans med dina hörlurar, din väska eller dina andra accessoarer. I PhoneLifes sortiment hittar du iPhone 12 Pro Max skal som passar till alla livsstilar och tillfällen.


Låt smuts och damm stanna utanför

Mobilskal är behändiga tack vare att de lätt går att knäppa på mobilen och för att de skyddar telefonens kanter och dämpar stötar. Skal gör det mycket lättare för dammpartiklar, smuts och fett att hålla sig på avstånd och det skyddar även mot vatten när det till exempel regnar eller snöar ute. Du slipper också repor på telefonen när du lägger den ifrån dig. Skalen har öppningar för knappar och kamera så att du lätt kommer åt varenda funktion när du använder den. Om du har övriga frågor om iPhone 12 Pro Max skal är du mer än välkommen att kontakta PhoneLifes kundtjänst som alltid är idel öra!


Välj bland många skal för iPhone 12 Pro Max

För din iPhone 12 Pro Max har du flera mobilskal att välja på. Prova exempelvis skal från varumärken som tectTech eller Dux Ducis. Ett funktionellt stiltips är att välja hybridskalet från tectTech, ett tvådelat skal i hårdplast och TPU med greppvänlighet och snygg dekor utanpå skalet.


Kombinera skal och hörlurar

En läcker kombination av färger till mobilskal och hörlurar gör att du sticker ut från mängden. Välj till exempel hörlurar i guldfärgat och kombinera dem med ett skal av brunt äkta läder. iPhone 12 Pro Max skal kan även vara intressanta att kombinera till din Smartwatch eller liknande. Låt fantasin skena och tveka inte att titta igenom vårt utbud för att hitta det du söker!

Filtrera (0)
Visar 50 av 111

Köp dina iPhone 12 Pro Max skal hos PhoneLife

Att handla mobilskal till iPhone 12 Pro Max online kunde inte vara enklare. Hos PhoneLife finns ständigt ett gediget sortiment av spännande skal och andra tillbehör för mobilen, alltid till bra priser och med snabba leveranser hem. Köp ett iPhone 12 Pro Max case för den modemedvetna eller ett enklare skal för jobbet. Oavsett smak hittar du garanterat det du söker hos oss!


Vilket skal är du?

Gillar du hypertrendiga mobilskal eller är du lite mer försiktigt lagd? Idag kan du hitta alltifrån de mest enkla och transparenta skalen som inte ens syns runt din telefon, till de mer avancerade typerna som är rena modeaccessoarerna och satsar allt på vad design heter. Kanske du till och med vill sticka ut lite extra genom att visa upp för hela världen att du har en iPhone 12 Pro Max, då kan du köpa ett skal med den titeln “iPhone 12 Pro Max” tryckt på skalet. Det finns inga regler angående mobilskal för telefoner som iPhone 12 Pro Max. Har man slagit på stort så har man och varför då inte gå hela vägen i lyxens tecken?


Sök efter nyhetens behag

Följer du trender eller är du särskilt svag för nyheter? Håll utkik då och då eftersom vi kontinuerligt uppdaterar vårt sortiment av mobiltillbehör och därav också iPhone 12 Pro Max skal. Vi tar alltid in kvalitativa skal med skyddande och stötdämpande effekter samt med olika design. Här finns något för både tjejer och killar, exempelvis:
- iPhone 12 Pro Max skal med glittereffekt för den festglada tjejen
- Tuffa skal med inspiration från rustningar för aktiva killar
- Skal med halsband för den accessoarmedvetne och för den som alltid vill ha telefonen tillgänglig
- Superenkla skal för den androgyna mannen eller kvinnan
- Enfärgade skal i starka färger för den hårt jobbande kvinnan
- Hybridskal med inspiration från militären för den krävande mannen på äventyr


Skal med halsband – du vet alltid var du har telefonen

Är du en person som ofta tappar bort telefonen eller är du rädd att den ska bli bestulen ur fickan när du är ute och rör på dig. Gör det enkelt för dig – köp ett iPhone 12 Pro Max skal med halsband. En iPhone 12 Pro Max kostar mycket pengar och att bli av med den är förmodligen ingen rolig tanke. Med ett medföljande halsband i skalet kan du bära din kära klenod runt halsen och alltid hålla reda på den. Halsbandet kan avlägsnas vid behov och sättas fast igen när du vill ha det på igen.


Köp ett iPhone 12 Pro Max case till någon du gillar

Finns det någon bättre present att handla till någon du tycker om, än ett mobilskal eller ett mobiltillbehör? Oavsett om presenten gäller din flick- eller pojkvän, en bästa kompis, en kollega eller en nära anhörig kommer ett skal alltid att vara en uppskattad och användbar gåva. Kolla regelbundet i vårt sortiment för att se vilka skal för iPhone 12 Pro Max som skulle kunna passa just din mottagare.


Snabba leveranser och fri frakt

Vad kan vi då erbjuda dig utöver ett stort sortiment av snygga och praktiska iPhone 12 Pro Max case? PhoneLife ger dig alltid fri frakt på allt du handlar oavsett om det gäller stora eller små ordrar och vilka produkter du än köper. Varför inte passa på under högtider för att ge bort fina presenter, eller klicka dig in i våra kategorier för att hitta något bra till dig själv för att skämma bort dig? Efter ditt köp hanteras din order snabbt och effektivt för att du ska kunna få hem dina prylar på bara några få dagar.


Alltid prisvärda case hos oss!

Letar du efter ett skal eller ett sprillans nytt case hos PhoneLife, kan vi garantera att du hittar det du söker. Vill du ha ett transparent case så att man ser din fina iPhone 12 Pro Max under? Eller föredrar du en egen färg som passar din personliga smak? Alla mobilskal hos oss kan du köpa till riktigt bra priser!


Vanliga frågor och svar

Hur mycket skyddar ett case för iPhone 12 Pro Max?
Ett skal till en iPhone skyddar avsevärt oavsett vilken telefonmodell du har. Om du har lagt mycket pengar på en ny iPhone 12 Pro Max med den omtalade kameran, vill du säkert kunna behålla telefonen så lång tid som möjligt. Ett mobilskal för din telefon kan “rädda livet” på den om du skulle tappa den eller om du skulle stöta till den. Ju ömtåligare din telefon är desto styvare och säkrare skal bör du ha. Satsa på ett komboskal eller ett flexiskal om du vill vara riktigt säker.


Vilka skal finns att hitta hos PhoneLife?
Vi har tagit in en bunt med riktigt snygga cases till din iPhone 12 Pro Max. Här får du design och funktion i ett perfekt paket som du kan ge bort som gåva till en kär vän, eller behålla själv för din egen telefon. Testa ett vackert höstgult case från Nudient eller köp ett prisvärt och flexibelt skal med kortfack för ditt kreditkort. Bara att hala upp när du ska betala och ingen extra plånbok behövs!


Vilket material ska man välja till sitt case?
Du som enbart vill skydda din telefon till max bör satsa på ett case med riktigt stor slitstyrka och reptålighet. Silikon brukar vara ett mycket bra val här. Om du emellertid är sugen på ett elegantare intryck kan du köpa ett mobilskal av läder, kanske med synliga sömmar eller liknande – för att matcha outfiten eller ha som en prydande accessoar. Hos PhoneLife hittar du allt i utbudet!