iPhone 12 Pro Max fodral

Det praktiska mobilfodralet har nog inte undgått någon. I det kan du förvara alltifrån kort och kontanter till din mobiltelefon, i det här fallet iPhone 12 Pro Max. Fodralet fungerar som en plånbok, korthållare och mobilskydd i ett och du kan hitta de finaste iPhone 12 Pro Max fodralen här på PhoneLife.Plånboksfodral, mobilfodral eller bara fodral – kärt barn har många namn men principen är densamma. Tanken är att du ska kunna ta med dig hela kitet – mobil, kvitton, kort och kontanter och slippa stora och tjocka plånböcker som tar för mycket plats. Vill du ha ett extra tunt iPhone 12 Pro Max fodral kan du hitta det hos oss.


Smarta funktioner i ett kompakt fodral

En plånbok kan ofta ha för många fack som kanske inte alltid tjänar så mycket till. Plånboken töjer sig dessutom ofta och blir ful. Ett mobilfodral fyller en mer praktisk funktion eftersom det både är mer kompakt, innehållandes alla fack som behövs. Samtidigt är mobilfodralet bra då det är av stabilt material som inte viker sig även om du öppnar det ofta.I våra iPhone 12 Pro Max fodral kan du hitta fack för dina kreditkort, små utrymmen att stoppa kvitton, funktionen som gör fodralet till ett mobilställ när du vill titta på filmer samt ett etui för att hålla fast din iPhone 12 Pro Max med magneter. Magneterna gör att telefonen aldrig glider ur även när fodralet är öppet. Du låser enkelt ditt iPhone 12 Pro Max mobilfodral med en knäppningsanordning och stoppar i fickan, väskan eller var du nu vill ha det. Smart, praktiskt och funktionellt!


Mobilfodral för iPhone 12 Pro Max hos PhoneLife

Alla våra fodral kommer i fina material som äkta läder eller konstläder och håller länge oavsett hur mycket du öppnar och stänger dem. Hitta iPhone 12 Pro Max fodral från varumärken som till exempel Dux Ducis och känn skillnaden mot en vanlig plånbok!

Filter
30 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 30 av 30