iPhone 12 Mini skärmskydd

En ny Apple iPhone 12 Mini har precis som alla andra iPhone-modeller en skärm av glas som visserligen är tålig men som riskerar att repas eller få stötskador om den kommer emot något eller faller i backen. Med ett skärmskydd slipper du trista skador utan att skyddet ens märks.


Vad är ett skärmskydd?

Skärmskyddet monteras över din iPhones display och förhindrar repor och krosskador. Skyddet syns inte eftersom det vanligen är transparent. Det glas som skärmen under består av förstärks alltså och gör din telefon mer slittålig och hållbar.

Så monterar du ditt skärmskydd för iPhone 12 Mini:
- Gör rent telefonens skärm först
- Fäst skyddet försiktigt och se till att det inte bildas luftbubblor
- Din telefon är redo att användas som vanligt

Filter
41 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 41 av 41

Självläkande och flytande iPhone 12 Mini skärmskydd

Hos oss kan du hitta både vanliga skärmskydd i plast eller härdat glas, flytande skärmskydd och självläkande skärmskydd för din iPhone 12 Mini. Ett självläkande skärmskydd innebär att det reparerar sig själv om det skulle uppstå en repa eller spricka på materialet. Ett flytande skydd är en slags vätska som stryks på displayen, torkar och bildar en skyddande hinna som inte syns. Ett sådant skydd passar även till andra enheter än bara din iPhone 12 så om du också vill skydda din förra telefon så fungerar det utmärkt.


Varumärken du kan lita på!

Här på PhoneLife är vi noga med att bara ta in det bästa från de ledande varumärkena. Märken som Copter och Spigen är kända för att leverera utmärkta produkter med ett fint resultat som håller sig. Skärmskydden för iPhone 12 Mini täcker upp ytan på displayen så att ingen del blir utan skydd och produkterna är rejält reptåliga så att du kan njuta av din telefon under lång tid framöver.