iPhone 11 skal

Ge din iPhone 11 ett ordentligt skydd utan att göra telefonen tung och klumpig. Ett skal till iPhone 11 ger ett bra skydd som om du vill knappt behöver synas. Vi har ultrathin-skal som endast är 0,1 millimeter tjocka. För den som vill ha bättre skydd finns förstås även mer rejäla skal från Otterbox, Spigen, Lifeproof och Ringke. Ute efter ett skal med mer stil? Kolla då in iPhone 11 Fashion Case från iDeal Of Sweden. De erbjuder ett oslagbart utbud av skal som förenar stil och mobilskydd. Vi rekommenderar att du kombinerar ditt val av skal med ett skärmskydd. Vill du ha ett fodral har vi även det här.

Filtrera (0)
Visar 50 av 81

Störst utbud av iPhone 11 skal

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi samlat ett stort (kanske störst?) utbud av Apple iPhone 11 skal. Vår förhoppning är att vi har något som passar alla, oavsett budget, stil eller krav på sitt skal. Vi har skal som passar för alla situationer, från tungt arbete där stötskydd är viktigt till festen där ett snyggt skal som matchar övrig outfit går först. Tycker du att något saknas? Kontakta oss gärna så ska vi försöka ta in det i sortimentet.


Snyggaste iPhone 11 skalen

För dig som vill ha en snygg, trendig och iögonfallande telefon är ett skal med mönster eller senaste färgen ett måste. Ge din iPhone 11 ett iDeal Of Sweden Fashion Case eller ett skal från Richmond & Finch och du är klar. Deras skal följer alltid senaste trenden så att du kan matcha din nya telefon med det som är hett just nu. Vi har hela utbudet från iDeal Of Sweden och du köper alltid med fri frakt hos oss.


Stötdämpande iPhone 11 skal

Ute efter ett stötdämpande iPhone 11 skal? Då har du kommit rätt. En stor del av vårt utbud består av iPhone 11 mobilskal från kända varumärken som Spigen, Ringke, Lifeproof och Otterbox. Dessa märken har många års erfarenhet av att tillverka just mobilskal med extra stötdämpning. Några av skalen, som Otterbox Defender, har ett rejält skydd mot stötar men medför en viss bulkighet. Spigen och Ringkes skal är tunnare och lättare med en snygg design. Skalen tillför fortfarande ett bra stötskydd utan att göra telefonen allt för klumpig.


Bäst service hos PhoneLife

Det är inte alltid helt lätt att välja skydd till din mobil. Man vill ju att den ska skyddas samtidigt som den inte får bli ful, klumpig eller tung. Det ska också passa perfekt. Därför har vi på PhoneLife prioriterat att ha en kunnig, tillgänglig och flexibel kundtjänst. Du kan alltid kontakta oss så hjälper vi dig på bästa sätt, oavsett om det är innan, under eller efter köpet. Har du en fråga? Kontakta oss direkt via mail eller chat så hjälper vi dig.