iPhone 11 fodral

Vill du ge din iPhone 11 ett bra skydd runt om för att hålla framsidan och baksidan fri från skador och repor? Då är det ett iPhone 11 fodral du är ute efter. PhoneLife har ett stort utbud av fodral i olika utföranden: plånboksfodral, magnetfodral, stötdämpande fodral, äkta läder-fodral och mycket mer. Med ett fodral från ett känt varumärke som Terrapin, iDeal Of Sweden, CaseMe eller tectTech håller du telefonen hel länge. Ett fodral gör också att du kan ge din telefon ett utseende som matchar dig eller din outfit. Föredrar du att förvara din plånbok tillsammans med din telefon? Då ska du kolla efter ett iPhone 11 plånboksfodral, ett fodral med inbyggda kortfack och sedelfickor. Kombinera fodralet med ett skärmskydd för ett komplett repskydd. Vi har även ett stort utbud av skal här.

Filter
32 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 32 av 32

Stötdämpande iPhone 11 fodral

Har du ett krävande arbete eller vet med dig att du behöver ett iPhone 11 fodral med extra bra stötdämpning? Ett fodral som håller telefonen hel även om den åker i marken eller slås i ofta. Då ska du kolla efter ett fodral från exempelvis Tech21. Deras fodral är tillverkade i deras patenterade FlexShock som effektiv dämpar fall och stötar från flera meters höjd.


Magnet wallet till iPhone 11

Med ett magnetfodral till iPhone 11 får du både ett skyddande fodral och ett smidigt skal. Magnetskalet sitter fast, som namnet antyder, med magneter i fodralet. Det gör att du enkelt kan ta loss skalet från plånboksfodralet när inte plånboken eller skyddet från ett fodral behövs. Exempelvis när du är hemma, på jobbet eller är på semester. En bästsäljare är den svarta Magnet Wallet+ från iDeal Of Sweden.


Köp iPhone 11 plånboksfodral fraktfritt

När du handlar iPhone 11 fodral eller andra produkter hos PhoneLife får du alltid fri frakt. Vi erbjuder alltid ett fritt fraktalternativ hem till dig. Vi har även sett till att leveransen går så snabbt som möjligt. Oftast har du din beställning dagen efter att du ha beställt den från oss. Vi har även gjort det så enkelt som möjligt att handla från oss, med enkelt köpvillkor och möjlighet att returnera en beställning inom 30 dagar om något inte skulle passa. Vi skicka alla beställningar från eget lager i Sverige, så att inga oväntade avgifter som importavgift eller extra moms tillkommer på priserna i butiken.