iPhone 11 Pro skal

Håll din Apple iPhone 11 Pro som ny länge med ett bra mobilskal. Med ett iPhone 11 Pro skal håller du skador, repor och smuts borta så att telefonen håller längre. För att du enkelt ska kunna hitta ett skal som passar dig har vi fyllt hemsidan med ett stort utbud av skal från olika varumärken och i olika prisklasser. Med ett extra stötskyddande skal från Spigen eller Tech21 kan du känna dig trygg att använda telefonen var du än är i alla situationer. Vill du har ett mer modernt och designat skal skal du kolla in iDeal Of Sweden och tectTech. iDeal Of Sweden erbjuder nya designs och mönster på sina iPhone 11 Pro skal varje säsong, så att du alltid kan klä telefonen i senaste trenden. Oavsett vilket skal du väljer rekommenderar vi att du kombinerar det med ett skärmskydd. Föredrar du att skydda telefonen med ett fodral hittar du det här.

Filtrera (0)
Visar 50 av 94

Fullt skydd med ett iPhone 11 Pro skal

Med ett bra skal till iPhone 11 Pro håller du skador borta. Ett skal från Spigen, Ringke, tectTech eller Terrapin ser till att din telefon håller sig i nyskick länge. Skalen är utvecklade speciellt för telefonen för att inte göra den klumpig i onödan. Du får ett diskret skydd i snygg design som har riktigt bra stötdämpande egenskaper. 


iPhone 11 Pro skal för den stilmedvetne

Att iPhone 11 Pro är en av dem snyggaste och mest trendiga telefonerna är det ingen tvekan om. Att då paketera telefonen i ett tråkigt skal är inte rätt för alla. För att kunna matcha din stil kan ett designskal med senaste mönstren och färgerna behövas. Det är just det som ett iPhone 11 Pro Fashion Case från iDeal Of Sweden ger dig. Med snygga skal i marmor i olika färger och med trendiga mönster finns det ett skal för alla. Skalen ger inte bara telefonen en snygg look utan även ett bra skydd mot skador i vardagen.


Full service ingår allt hos PhoneLife

När du handlar iPhone 11 Pro skal eller andra produkter hos PhoneLife kan du alltid förvänta dig snabb leverans och fri frakt. Men du kan också förvänta dig full service, innan, under och efter köpet. Vår kunniga och tillgängliga kundtjänst finns alltid där för dig. Undrar du vilket skal som är bäst för dig, var din beställning är just nu eller behöver reklamera något? Skicka din fråga till oss och vi hjälper dig inom kort.